Nvidias RTX 4090: Stor forvirring blandt forbrugerne!

Nvidias RTX 4090: Stor forvirring blandt forbrugerne!
Billede af RTX 4090 grafikkort billede fra nvidia.com
9. februar 2023 kl 15.13
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Nvidia har udgivet deres nye 40 serie grafikkort, som blandt andet indeholder det nye RTX 4090 grafikkort, som skal være et af de bedste grafikkort på markedet til dato.

Udover RTX 4090 grafikkortet til stationære computere, har de også udgivet en version af grafikkortet til bærbare computere.

For forbrugerne har der været forvirring, da Nvidia har valgt at give bærbar version af grafikkortet præcis det samme navn, nemlig RTX 4090. Dette gør det svært for forbrugerne at vide hvad de egentlig køber.

Dette kan vise sig, at være problematisk, da versionen af RTX 4090 til bærbare computere ikke kan give den samme grafiske oplevelse som versionen til stationære computere.

Et af de bedste Grafikkort til bærbare på markedet

Trods at den bærbare version af RTX 4090 ikke præstere det samme som versionen til stationære computere, er det stadig et af de bedste grafikkort til bærbare på markedet.

I de såkaldte “benchmarks”, som er tests der bliver lavet, hvor grafikkortene bliver målt op imod hinanden, viser RTX 4090 til bærbare sig overlegen i forhold til andre bærbare grafikkort.

Specielt i FPS’en kan man se, at den RTX 4090 skiller sig betydeligt ud fra de andre grafikkort, ved at have en væsentlig højere stabil FPS i de testede spil.

Der er derfor ingen tvivl om at den bærbare version af RTX 4090, er et ypperste grafikkort til bærbare computere.

Det kan dog slet ikke hamle op med 4090’eren til stationære computere, og de to forskellige modeller burde ikke forveksles, da de er langt fra hinanden når det gælder overordnet ydeevne.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg