MAR10 Dag Fejres med Ny Super Mario Film - Udkommer i 2026

MAR10 Dag Fejres med Ny Super Mario Film - Udkommer i 2026
Billede: The Super Mario Bros. Movie fra 2023. Via www.imdb.com. Alle rettigheder forbeholdt Nintendo og Illumination.
12. marts 2024 kl 09.04
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Søndag den 10. marts blev fejret som MAR10 Dag, også kendt som Mario Dag. I den anledning annoncerede Nintendo flere spændende nyheder, herunder en kommende film og udgivelsesdatoer for to kommende Mario-spil.

Den største af disse nyheder blev afsløret af både Nintendo og Illumination, der bekræftede, at de arbejder på en ny Super Mario Bros.-film.

Ny Film: The Super Mario Bros. Movie 2

Illumination Entertainment's Paris studio, som arbejdede på den første Super Mario Bros. film, er nu i gang med at udvikle storyboards til efterfølgeren og vil snart gå i gang med animationsprocessen.

Aaron Horvath og Michael Jelenic, som instruerede den første Super Mario Bros.-film, kommer tilbage for at instruere den nye film.

Filmen vil fortsætte med at udforske og udvide universet, som blev etableret i den første film, og præsentere en ny og sjov historie.

Den planlagte udgivelsesdato for filmen er den 3. april 2026.

Udgivelsesdato for Paper Mario og Luigi’s Mansion

Udover den store nyhed om Super Mario Bros. 2-filmen blev udgivelsesdatoerne for to kommende Mario-spil til Nintendo Switch også offentliggjort.

Det første spil er genudgivelsen af det populære RPG-spil, Paper Mario: The Thousand-Year Door, som oprindeligt blev udgivet til GameCube tilbage i 2004. Det udgives til Switch den 23. maj i år.

Det andet spil er Luigi’s Mansion 2 HD, en remaster af Luigi’s Mansion: Dark Moon, der først blev udgivet til Nintendo 3DS i 2013. Dette spil rammer Nintendo Switch den 27. juni i år.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg