Pokémon: Nyt Spil Kommer til Switch i 2025

Pokémon: Nyt Spil Kommer til Switch i 2025
Billede: via legends.pokemon.com - alle rettigheder forbeholdt Nintendo Corporation
28. februar 2024 kl 09.36
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Pokémon-franchisens næste store spil, Pokémon Legends: Z-A, udvikles af Game Freak og foregår i Lumiose City i Kalos-regionen, som er den centrale by i Pokémon-spillene Pokémon X og Y.

Det nye spil vil markere franchisens første store udgivelse siden 2022, efter udgivelserne af Legends: Arceus, Violet og Scarlet til Nintendo Switch.

Mega Evolutions vender tilbage i Pokémon Legends: Z-A

Teaser-videoen, der blev afsløret ved Pokémon Presents den 27. februar, viser ikke gameplay, men antyder ændringer i Lumiose City.

Beskrivelsen antyder, at spillet vil finde sted under et by-ombygningsprojekt for at gøre byen mere indbydende for både mennesker og Pokémon.

Videoen antyder også, at Mega Evolutions, en funktion introduceret i Pokémon X og Y, vil vende tilbage i Pokémon Legends: Z-A.

I betragtning af de historiske rammer for Pokémon Legends: Arceus og det futuristiske udseende af Pokémon Legends Z-A, kan det kun få en til at spekulere på, om spillerne vil blive sendt til fremtiden i det kommende Pokémon Legends-spil med nye variationer af Pokémon fra Pokémon X og Y.

Spillet forventes at blive lanceret i 2025 til Nintendo Switch via en global udgivelse.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg