PS5 Pro Rygter: Udkommer Muligvis i 2024!

PS5 Pro Rygter: Udkommer Muligvis i 2024!
Billede: blog.playstation.com - alle rettigheder forbeholdt Sony.
21. februar 2024 kl 12.29
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Ifølge analytikere, som har talt med CNBC, så planlægger Sony at lancere en kraftigere version af PlayStation 5 senere i år. De mener, at Sony ønsker at genoplive interessen i konsollen, som nu har været på markedet i tre år.

Udtalelserne fra analytikerne kommer efter at Sony for nylig sænkede deres salgsprognose for PS5 fra 25 millioner enheder til 21 millioner enheder, hvilket indikerer et potentielt fald i salget af enheder.

Sony vil have en ny konsol klar til GTA VI

Ifølge rygter ønsker Sony ikke kun at have en stærkere konsol til rådighed ved lanceringen af GTA VI, men også at kapitalisere på spillets popularitet ved at tilbyde en forbedret spiloplevelse for fans.

Sony har tidligere lanceret en "Pro"-version af PlayStation 4 omkring tre år efter den oprindelige lancering. Da den nuværende version af PlayStation 5 allerede har været på markedet i tre år, ville det ikke være overraskende, hvis Sony også frigav en ny version af PS5.

Sony udgav sidste år en opdateret version af PS5 med mindre forbedringer samt en ny håndholdt konsol kaldet PlayStation Portal. PS5 Pro forventes at være en betydelig opgradering af den eksisterende PS5-model

Der er endnu ikke kommet en officiel meddelelse fra Sony, men den forventes senere på året.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg