Mark Zuckerberg: Quest 3 er bedre end Apple’s Vision Pro

Mark Zuckerberg: Quest 3 er bedre end Apple’s Vision Pro
Billede af Meta's Quest 3. Via meta.com. Alle rettigheder forbeholdt Meta.
14. februar 2024 kl 13.50
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Meta’s grundlægger og administrerende direktør, Mark Zuckerberg, har i går, tirsdag, lagt en video op på Instagram, hvor han giver sin anmeldelse af Vision Pro.

Her påstår han at Meta’s Quest 3 er overlegen i forhold til Apple’s Vision Pro.

Er Meta’s Quest 3 Apple’s Vision Pro overlegen?

Zuckerberg roser Meta’s Quest 3 for dens lettere design, som gør at det er mere behageligt at have på over længere tid, i forhold til Apple’s Vision Pro.

Derudover nævner han at Quest 3 tilbyder større bevægelsesfrihed og et bredere synsfelt sammenlignet med Vision Pro, hvilket skyldes Quest 3’s kabelfrie design.

Sammenlignet med Vision Pro’s øjensporing, foretrækker Zuckerberg Quest 3's kombination af fysiske controllers og håndsporing til input. Dog anerkender han potentialet ved øjensporing, og hinter til at det vil vende tilbage til fremtidige Meta-headset efter debut i Quest Pro.

Zuckerberg mener også at Quest har et bedre “immersive” indholdsbibliotek end Apple, hvilket også er sandt for nu, dog indrømmer han at Vision Pro er en bedre underholdningsenhed.

Tilslut understreger Zuckerberg den betydelige prisforskel på de to VR headsets. Her er Meta’s Quest 3 langt billigere end Apple’s Vision Pro.

I Danmark ligger prisen for Quest 3 cirka mellem 4.400 kr. og 5.600 kr., alt efter størrelsen på den interne hukommelse.

Vision Pro er endnu ikke ankommet til det danske marked, men den amerikanske pris er cirka 3.500 USD, hvilket svarer til cirka 24.400 kr. Den danske pris forventes at komme til at ligge lige over de 30.000 kr.

Dette gør Meta’s Quest 3 syv gange billigere end Apple’s Vision Pro.

Alt dette kommer selvfølgelig fra grundlæggeren af den virksomhed som udvikler Quest 3, så der er en enorm mængde af bias i Zuckerbergs argumenter.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg