Rygte: Nintendo Switch 2 Kommer i Marts 2025

Rygte: Nintendo Switch 2 Kommer i Marts 2025
Billede af Nintendo Switch. Via nintendo.com. Alle rettigheder forbeholdt Nintendo Co. Ltd.
20. februar 2024 kl 08.02
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Nintendo Switchen har haft enorm succes - med over 130 millioner solgte konsoller. Dette gør den til Nintendos bedst sælgende konsol.

Derfor er der store forventninger og spekulationer omkring Nintendos næste konsol. Spekulationerne lyder på en “Switch Pro” eller “Switch 2”.

Først lød rygterne på at Switch 2 ville blive lanceret i slutningen af året, men ifølge både Eurogamer, Bloomberg og den brasilianske spiljournalist, Pedro Henrique Lutti Lippe, så har uafhængige kilder meldt at lanceringen er blevet udskudt til marts 2025.

Nintendo Udskyder: Mere tid til udvikling af Switch 2 spil

Angiveligt skyldes udskydelsen Nintendo's ønske om at give både interne og tredjepartsudviklere ekstra tid til at færdiggøre spil til konsollen.

Dette sigter mod at sikre, at der er et større udvalg af spil klar ved lanceringen, hvilket igen vil bidrage til at styrke konsollens lancering.

Det forventes at Switch 2 konsollen vil blive bagudkompatibel, både med fysiske og digitale Switch spil. Samtidig, florerer der også rygter om at Switch efterfølgeren vil komme i to udgaver: En standard version og en digital version.

Der har endnu ikke været en officiel meddelelse fra Nintendo, men det forventes at komme en gang i foråret eller til sommer.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg