Microsoft-Rygter: Nye Surface-produkter på vej

Microsoft-Rygter: Nye Surface-produkter på vej
Billede af Microsoft Surface Pro 9. Via www.microsoft.com. Alle rettigheder forbeholdt Microsoft.
13. marts 2024 kl 10.02
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Ifølge The Verge planlægger Microsoft at afsløre nye Surface-enheder målrettet forretnings- og erhvervskunder den 21. marts.

Fokusset for begivenheden vil være på mindre specifikationer til de kommercielle modeller af Surface Pro 10 og Surface Laptop 6, men der er planlagt et større redesign til forbrugermodellerne af begge enheder.

Forventede Specifikationer for de nye Surface enheder

Mens den kommercielle Surface Pro 10 vil indeholde de nyeste Intel-chips og et velkendt design, vil forbrugermodellen have en OLED-skærm.

Rygterne indikerer også, at forbrugermodellerne af både Surface Pro 10 og Surface Laptop 6 vil være tilgængelige med ARM-processorer, hvilket giver Microsoft mulighed for at opdatere designet på begge enheder.

Desuden tyder rygterne på, at Surface Laptop 6 vil have en tyndere skærmramme, afrundede hjørner, en haptisk touchpad samt USB-C- og USB-A-porte.

Surface Pro 10 forventes at have et nyt “ultra-wide” frontkamera, en indbygget NFC-læser og en anti-reflekterende OLED-skærm med HDR-understøttelse.

Både de kommercielle og forbrugermodellerne vil angiveligt indeholde Microsofts seneste Copilot-nøgle, som er en del af Microsofts bredere AI-indsats.

Ifølge rygterne forventes Microsoft at frigive Intel-versionerne af Surface Pro 10 og Surface Laptop 6 i april og ARM-versionerne i juni 2024.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg