Sony investerer milliarder i LEGO og Epic Games metavers

Sony investerer milliarder i LEGO og Epic Games metavers
12. april 2022 kl 12.49
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

For nyligt fremlagde LEGO og Epic Games en fælles ambition om at forme fremtidens metavers, så det bliver sikkert og sjovt for børn. Nu donerer Sony milliarder til projektet.

Fortnite-skaberne fra Epic Games har lige offentliggjort, at de har modtaget en kæmpe milliardinvestering fra Sony og LEGO.

I sidste uge fortalte LEGO og Epic, at de ville gå sammen om at forme fremtidens metavers.

Deres ambition er at gøre metaverset til et trygt, sjovt og kreativt sted for alle børn.

Nu har Sony spenderet omkring syv milliarder kroner i metavers-projektet, som skal forene den digitale og fysiske verden.

— Læs også: Epic Games og LEGO vil forme metavers til børn!

Digitalt eventyr

Sony meddeler, at de - ligesom LEGO - har investeret i Epic Games, fordi de alle ser enorme muligheder i metaverset. 

Det er ikke mere end en uge siden, at Epic Games præsenterede sin nye kraftfulde Unreal Engine 5. Det er netop denne maskine, som mange forventer bliver katalysatoren for udviklingen af det nye metavers.

Ved at kombinere firmaernes fælles styrker kan de da også nå nye højder, vurderer Sonys øverste chef, Kenichiro Yoshida:

"Som et kreativt underholdningsselskab er vi meget begejstrede for vores investering i Epic. Med Epic Games kraftfulde spilmaskine samt vores teknologier kan vi accelerere udviklingen af nye digitale oplevelser for alle fans," udtaler Sonys CEO.

Epic Games er også meget glade for investeringerne samt samarbejdet med både LEGO og Sony:

"I takt med at vi skaber fremtidens underholdning og spil, har vi brug for stærke partnere, som deler vores vision. Det har vi fundet i form af vores samarbejde med LEGO og Sony," siger Tim Sweeney, der er CEO og grundlægger af Epic Games. 


E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg