Sony opretter nostalgisk Playstation-afdeling!

Sony opretter nostalgisk Playstation-afdeling!
Billede fra Pixabay
28. april 2022 kl 05.42
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Nu er der godt nyt til dig, der elsker at spille legendariske udgivelser til Playstation. Sony har nemlig oprettet et særligt bevaringsteam, der skal være med til at styrke det enorme bagkatalog af klassiske spil, så de er klar til det nye Playstation Plus.

Mange af os elsker nostalgi. Og vi kan derfor glæde os over tendensen til, at flere legendariske spiludgivelser vender tilbage i finpudsede versioner.

Sony ser ud til at anerkende, at mange mennesker bliver vildt begejstrede, når klassiske spiludgivelser vender tilbage.

— Læs også: Legendariske Teenage Mutant Ninja Turtles-spil vender tilbage

Nostalgisk Playstation Plus

Det nye Playstation Plus kommer til at indeholde et gigantisk bagkatalog af legendariske spil, der blev lanceret helt tilbage til den første Playstation-konsol.

Sony forstærker nu indsatsen yderligere. For de har netop oprettet et helt særligt bevaringsteam, der angiveligt skal arbejde målrettet for at finpudse og gøre de gamle spil tilgængelige i det kommende Playstation Plus-univers, der bliver lanceret i næste måned.

— Læs også: Sony og Honda samarbejder om nye elbiler

Dedikeret indsats

Sony har ikke selv sendt en officiel meddelelse ud om det nye bevaringsteam, men eksistensen af det fremgår via flere opdateringer på LinkedIn og Twitter.

Her skriver flere kendte spildesignere, at de er blevet hyret ind til Sonys spritnye bevaringsteam.

Sony ser også ud til at have en klar strategi om, at det enorme bagkatalog af legendariske klassikere skal gøres spilbare på de nyeste konsoller via Playstation Plus.

Vi glæder os til at følge udviklingen.

— Læs også: Sony præsenterer et helt nyt Playstation Plus

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg