Spotify sørger for musikken i metaverset!

Spotify sørger for musikken i metaverset!
Pressebillede fra Spotify
4. maj 2022 kl 11.47
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Den svenske streaminggigant bliver den første og største musiktjeneste i metaverset. Det sker med lanceringen af den nye virtuelle ø, Spotify Island, i Roblox.

Den yngre generation er vilde med bruge tid i virtuelle verdener som Minecraft og Roblox, hvor man kan interagere med hinanden.

Det er Spotify klar over, og nu træder den svenske streaminggigant for alvor ind i metaverset.

Det sker med lanceringen af Spotify Island, som bliver en del af Roblox. 

Her kan folk nyde et vaskeægte lydparadis, hvor fans og kunstnere fra hele verden kommer for at hænge ud sammen og udforske det vidunderligt lydlandskab.

Cirka sådan lyder beskrivelsen af det nye tiltag i en pressemeddelelse fra Spotify.

— Læs også: Facebook åbner sin første fysiske butik!

Spotify Island

Den nye virtuelle ø har allerede haft flere tusinde besøgende i Roblox. 

Øen er et "tropisk lydlandskab", hvor brugerne kan møde deres yndlingskunstnere og indsamle point til at nå toppen af hitlisterne.

Desuden kan man lave sin egen musik med specialudviklede producerredskaber, der befinder sig rundt omkring på Spotify Island.

Eftersigende er den virtuelle ø blot en lille del af den kæmpestore strategi, som Spotify har planlagt for sin fremtidige tilstedeværelse i metaverset.

— Læs også: Nu kan du kysse i metaverset!

Livekoncert i metaverset

Roblox-platformen har allerede været genstand for flere koncerter, albumudgivelser og dansefester med nogle af verdens mest populære artister som for eksempel Lil Nas X, Ava Max og Zara Larsson.

Musikindustrien er tydeligvis på vej ind i metaverset, og Spotify markerer sig altså for alvor med lanceringen af sin nye virtuelle ø.

— Læs også: Historisk mange millioner streamer via Xbox!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg