Twitter: Indbygget “Mobile Pay” i fremtidig Twitterfunktion

Twitter: Indbygget “Mobile Pay” i fremtidig Twitterfunktion
Billede af twitter startside fra Canva.com
1. februar 2023 kl 12.26
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Twitter arbejder i øjeblikket på at introducere betalingsfunktioner til platformen. De er nu begyndt at søge om licenserne der er nødvendige for at introducere betalingsfunktioner.

Dette sker efter at Twitter i oktober 2022 blev overtaget af Elon Musk, som pungede ud med hele 44 milliarder dollars for det enormt populære sociale medie.

Twitter har dog ikke ønsket at udtale sig om ansøgningerne til licenserne, der vil gøre det muligt for dem at bruge betalingsfunktioner.

En del af Den Store “Masterplan”

Elon Musk har tidligere selv skrevet på Twitter, at betalingsfunktioner var et skridt på vejen i hans masterplan, om at gøre Twitter til den største alt-i-en app i verden.

Dette indebærer blandt andet social networking, online shopping og bruger til bruger betalinger, ifølge Elon Musk selv.

Det formodes derfor at der inden længe vil komme en lang række nye funktioner til Twitter, så Twitter ikke længere kun er en platform hvor der kan skrives korte tekster.

Med ansøgningen om licenserne der vil gøre det muligt at introducere betalingsfunktioner forventes det at nogle af disse funktioner vil være låst, hvis man ikke er en betalende bruger.

Hvis man er en stor bruger af Twitter, skal man derfor forvente at der er store ændringer på vej til Twitter, som vil ændre hele konceptet af platformen.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg