5 Bedste Tablet Holdere til bilen - (Køberguide)

Med en tablet bilholder er det muligt at anvende din iPad som GPS under kørslen eller som underholdning til børnene på bagsædet.

Men hvad skal du kigge efter, når du skal ud og købe en tablet holder? Find ud af det i denne guide til at købe den bedste tablet holder til bil.

Bedste tablet holder til bil [GUIDE]

Mobiltelefon og tablets er på godt og ondt rykket ind i vores biler. Mange bruger deres smartphone til at navigere efter, og børnene elsker at se YouTube på bagsædet.

Men en tablet giver mange muligheder for både underholdning og praktisk brug. En 4G iPad kan nemt bruges som GPS, hvis du har den rette iPad bilholder. Mange tænker måske at en tablet er for stor til at sidde i en bilholder, men der findes rigtigt mange gode beslag til iPad og tablets i alle størrelser.

Fordelen er en større skærm, men det kræver det rette monteringsudstyr.

Hvordan skal bilholderen bruges?

Det første du skal afgøre er, hvilken type bilholder du skal bruge. Har du en tablet i forvejen, og hvilken størrelse er den i så fald?

Hvordan vil du bruge iPad’en? Er det primært til underholdning skal du bruge en holder, der passer til bagsæde-montering, er det til navigation, skal du have fat i en tablet holder til montering på forruden.

Tablet holderen kan hurtigt monteres sikkert og nemt. Holderen kan i de fleste tilfælde justeres, drejes og tilrettes, så den passer lige til dit behov.

Det er selvfølgelig vigtigt, at holderen ikke sidder i vejen for dit udsyn på vejen. Hvis du har en bil med mindre plads, er det værd at overveje en holder til iPad Mini eller din smartphone.

Hvordan monterer man en tablet holder i bilen?

Du kan få en tablet holder der passer netop til dit behov. Du kan faktisk få beslag og holdere, der kan monteres med klemme eller sugekop, så den kan sidde på de fleste overflader i bilen. Når du skal vælge tablet holder til bilen, så kig efter om den kan monteres på:

  • For- og siderude
  • Instrumentbræt
  • Luftkanal
  • Kopholder
  • Nakkestøtte

Nogle modeller kommer med flere monteringsbeslag, så overvej, hvad der er smartest til dig behov. Skal du bruge din iPad til navigation fra førersædet er et beslag der kan monteres med sugekop i forruden eller på instrumentbrættet smart, fordi du så kan se skærmen uden at tage øjnene væk fra vejen.

Har du mere brug for en holder til arbejdsøjemed kan du få en tablet holder, der kan monteres i bilens kopholder, så du har den lige ved hånden, når du er parkeret.

Har du mere brug for en tabletholder til bagsædet, så ungerne er underholdt mens I kører, så kig efter en holder der kan monteres på nakkestøtten.

Underholdning på bagsædet

Hvis du er så heldig at have børn eller andre passagerer med på bagsædet, kan det - særligt under lange køreture - være skønt med lidt underholdning.

Ungerne elsker YouTube, film og serier, men også spil hvor flere kan deltage.

Hvis du køber en tabletholder, der kan monteres på nakkestøtten ,får du et beslag, der holder din iPad sikkert fast under kørslen. Denne form for iPad holder, kan selvfølgelig også bruges til andre tablets, du skal blot være opmærksom på at størrelsen matcher den specifikke holder.

Hvis den skal bruges af børn er det også værd at kigge efter en model, hvor det er hurtigt at tage tabletten ud af holderen.

Perfekt til navigation

Som før nævnt kan en tablet være perfekt til at navigere efter. Med en iPad bilholder, som kan monteres med sugekop direkte på forruden, har du mulighed for at benytte GPS-funktionen eller bruge den til håndfri telefoni.

Monteringen er ganske let og som de fleste bilholdere er den let at afmontere igen.

Nogle modeller kommer med flere beslag, så de både kan monteres på ruden og på nakkestøtten. Dette giver en øget fleksibilitet, hvor du får det bedste af begge verdener.

Jeg har en iPad Pro 12.9tm – kan jeg bruge den i bilen?

De helt store tablets er måske ikke så smarte til brug i bilholder.

Når du er på udkig efter en holder til din tablet, så er det først og fremmest vigtigt, at du kender størrelsen på din tablet. Mange af modellerne kan justeres, så de passer til flere forskellige størrelser, men det kan knibe med holdere der også kan tage de helt store modeller.

Hvis du har en iPad Mini er udvalget kæmpestort, da du så også vil kunne bruge flere af de tabletholdere, der passer til smartphones. En iPad Mini har en 7,9tm skærm, og en iPhone 11 Pro Max har en 6,5tm skærm, så der er faktisk ikke så langt mellem de største smartphones og de mindste tablets.

Kunne du tænke dig en tabletholder / ipad holder til bilen, eller mangler du andet tilbehør til tablet/iPad? Så find vores sortiment på følgende links: 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg