avXperten

iPad kabel

Har du en iPad er den en uundværlig del af din dagligdag og derfor er det, for dig, livsnødvendigt at den har strøm på hele tiden. Derfor er det en god idé altid at have nogle ekstra iPad kabler liggende så du kan få ladet din iPad op, det er eksempelvis altid en god idé at have et kabel i bilen, så du kan lade den op på farten.

iPad kabel, køb iPad kabler her

Når du ejer en iPad, eller hvis du står for at skulle anskaffe dig en, så kan det være en rigtig god ide også at have et ekstra kabel til opladning. Kablet, der følger med en iPad, er ikke nødvendigvis langt nok, eller også har du behov for at kunne oplade din iPad andre steder end derhjemme, og så er det dejligt at kunne have et ekstra kabel eller flere liggende på arbejdet, eller i bilen, så du ikke altid skal huske at få kablet med når du skal hjemmefra.De kabler vi fører passer til alle iPads, lever op til Apples standarder ved at være Apple certificeret, og så kan de også fås i forskellige farver.

Kabler til iPad 1-4 og iPad Air

Har du en ældre iPad, f.eks. en 1, 2 eller 3, så kan du stadig godt få prisgunstige kabler til din iPad her hos os. Vores kabler er high-end, hvilket vil sige at de er certificeret af Apple, og dermed kan du være helt sikker på at de er af højeste kvalitet og kan bruges uden betænkninger.

Vi har også kabler til de nyeste modeller, og som sagt også til iPad 1-4, så du har altid mulighed for at få erstattet et ødelagt eller forlagt kabel eller tilkøbe nogle ekstra kabler her hos os.

Lightning kabel til iPad Air

De nyere iPads bruger lightning kabler, som er 8-pins stik, og de kan også anvendes til de nyere iPhones.
Vi sælger kun lightning kabler med Apples certificerede MFi chip i.

Hvis du benytter et billiget lightning kabel uden MFi chip, så kan du ikke være sikker på at det virker i ret lang tid, eller overhovedet.

Siden 2005 har Apple udstyret deres kabler, og de kabler der sælges igennem anden part, med en MFi chip, der gør at kablet med sikkerhed virker. Det er gjort for at komme tredjeparts forhandlere, der sælger uhørt billige og der med som regel usikre kabler, til livs.

For at sikre at kablet virker, skal det altså være MFi certificeret fra Apples side. Producenten af kablet betaler en skat til Apple for at være godkendt til MFi programmet, og kan derefter producere og sælge kabler til iPad og iPhone.

Kablet skal være mærket med MFi-mærket.

Kabler til opladning, lyd og dataoverførsel

Lightning kabler bruges til at oplade din iPad Air eller iPhone 5 og fremefter, til at overføre lyd og data imellem din iPad eller iPhone og din computer eller andre enheder, der er i stand til at kommunikere med Apple produkter.

Har du f.eks. iTunes installeret, så kan en almindelig PC sagtens kommunikere med en iPad eller iPhone.

Du kan oplade din iPad enten ved at tilslutte den til din computer eller direkte til en usb oplader til enten strømstik eller cigartænderen i din bil.

Lightning kabler har et 8-pin stik i den ene ende og et USB A han stik i den anden, som gør at det kan bruges i stort set alle USB stik.

Kabler til ældre udgaver af iPad

Kablerne til de ældre udgaver af iPad kan kun benyttes til de ældre versioner så som iPad 1, 2, 3 og 4, og de tilsvarende iPhones. Disse er også udstyret med et USB stik i den anden ende og understøtter USB 1.1 og 2.0.

De kan godt tilsluttes til et USB 3.0 stik, men her kan du så ikke udnytte den højere datahastighed i stikket. Dog vil du stadig kunne bruge det med den højeste hastighed, dette kabel er i stand til at benytte.

På trods af at de ældre kabler ikke er udstyret med en MFi chip, er de stadig Apple certificeret, så det er helt sikkert at de passer til din iPad og er af så høj kvalitet, så du kan være sikker på at de ikke overopheder eller skader hverken dig eller din enhed på nogen måde.

Forskellige farver og længder

Vi fører iPad kabler i forskellige farver og længder, så hvis det kabel der fulgte med din iPad ikke er langt nok, eller du gerne vil have forskellige farver til forskellige lokationer, så kan du finde et kabel der passer til din smag her.

Kabellængderne går fra 80 cm og opefter.

Apple certificering

En Apple certificering på kablerne betyder, at producenten overholder Apples høje standarder i forbindelse med produktionen af kablerne, og at Apple derfor har sagt god for dem. Lightning kablerne indeholder ydermere en MFi chip, der gør at kablerne virker.

Nyere Apple produkter vil afvise kabler der ikke indeholder en MFi chip, og kablet vil derfor enten ikke virke særligt længe eller slet ikke virke.

Derfor kan du spare dig at skulle købe et nyt kabel med jævne mellemrum, hvis du vælger at købe et kabel der er certificeret af Appel og derfor indeholder MFi chippen.

I det lange løb vil du altså spare penge ved at vælge et certificeret kabel med det samme.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg