Forskere fra Israel 3D-Printer Naturtro Fiskefilet!

Forskere fra Israel 3D-Printer Naturtro Fiskefilet!
Billede via canva.com
4. maj 2023 kl 09.23
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

3D-print har i lang tid været primært brugt til at printe diverse objekter i plastik og diverse metaller m.m.

Der har dog også været meget snak om muligheden for at 3D-printe mad, men forsøgene indtil nu har været lidt haltende, og knapt så "smagfulde".

Dette har forskere fra Israel dog ændret en smule på lader det til, og hævder at de har skabt en næsten 100% naturtro fiskefilet via 3D-printing.

Eksperter har smagt 3D-Printet fiskfilet - "Meget ligesom normal fisk"

Den 3D-printede fiskefilet er blevet smagt af forskellige eksperter, heriblandt Mihir Pershad, som er CEO af Umami Meats.

Han udtalte at fisken smagte "utrolig meget som ægte fisk".

Derudover nævner han at selve teksturen og opbygningen af den 3D-printede fiskefilet er utrolig naturtro.

Dette projekt har løftet sløret for en fremtid, hvor det i teorien kan blive muligt at 3D-printe mad hjemme i din egen bolig.

Derudover er 3D-printing af mad en mulighed for at skabe et mere miljørigtigt alternativ til fanget fisk, samt andre typer kød osv.

Den store udfordring, er at udbrede dette til normale personer, restauranter osv. 

Samtidig er der stadig lang vej endnu, da de fleste typer 3D-printet mad ikke er særlig naturtro, og dermed er chancen for at personer vil skifte til denne type mad ikke særlig stor.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg