Uddannelse i AI: SDU Åbner nyt Studie i Odense!

Uddannelse i AI: SDU Åbner nyt Studie i Odense!
7. februar 2023 kl 15.33
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

AI, som er en forkortelse for artificial intelligence, er noget som der bliver udviklet utroligt meget på for tiden.

Det mest populære eksempel på brug af AI er ChatGPT, som har taget internettet med storm, og har nået over 100 millioner brugere på rekordtid.

Nu har SDU gjort det muligt at tage en uddannelse inden for AI for første gang. Uddannelsen er en bachelor og kommer til at ligge i Odense.

Mange muligheder med en Uddannelse inden for AI

Under uddannelsen vil man komme til at lære hvordan AI fungerer, samt lære at udvikle og anvende forskellige værktøjer, som bruges til AI.

Derudover vil uddannelsen indebære, hvordan man kan bruge AI til at løse problemer og opgaver i den virkelige verden, samt kurser i blandt andet maskinlæring, programmering, algoritmer og etik.

For at søge ind på uddannelsen via kvote 1 skal man have bestået en adgangsgivende eksamen i Dansk A, Engelsk B og Matematik A.

Derudover skal man have et karaktergennemsnit på 6,0 i en den adgangsgivende eksamen eller et gennemsnit på 7,0 i Matematik A.

Det er dog også muligt at søge ind via kvote 2 til denne uddannelse, hvis man ikke lever op til disse krav.

Med udviklingen inden for AI, vil dette sandsynligvis være en yderst relevant uddannelse, hvis man har en interesse og lyst til at arbejde indenfor techindustrien.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg