Apple Rygter: Ny Foldbar iPhone og iPad Teknologi

Apple Rygter: Ny Foldbar iPhone og iPad Teknologi
Billede af iPhone 15 Pro og Pro Max. Via Apple.com. Alle rettigheder forbeholdt Apple Inc.
13. februar 2024 kl 10.08
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Det er kun lidt over en uge siden at Apple lancerede deres VR briller, Apple Vision Pro, men det betyder ikke at de har glemt alt om foldbare iPhones og iPads.

Flere af de store smartphone virksomheder har lanceret foldbare mobiltelefoner, Apple er stadig i udviklingsfasen og arbejder på prototyper til både foldbare iPhones og iPads.

Foldbare Apple enheder forventes tidligst i 2026

Efter sigende, arbejder Apple på at udvikle mindst to iPhone-prototyper, som foldes horisontalt, i stil med Samsung Galaxy Z Flip-enhederne.

Apple vil angiveligt udvikle en foldbar iPhone, som er lige så tynd som de nuværende iPhones, men det giver problemer med batteriet og skærmkomponenterne.

Apple arbejder også på en iPad, som kan foldes. iPad’en vil være på størrelse med en iPad Mini med en 8” skærm.

Efter sigende arbejder Apple på at reducere den fold, der opstår i midten af skærmen, og udvikle et hængsel, der gør, at skærmen kan ligge fladt, når den er foldet ud.

Der er ingen klar tidslinje for, hvornår den foldbare iPhone og iPad vil blive lanceret.

Det forventes dog ikke at en foldbar iPhone vil blive lanceret i de kommende par år, da den ikke er en del af Apples masseproduktionsplaner for 2024 eller 2025. Men en rapport fra The Information antyder, at Apple kan introducere en syv- eller otte-tommer iPad i 2026 eller 2027.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg