Apple Lancerer Opsparingskonto med 4,15 % Rente!

Apple Lancerer Opsparingskonto med 4,15 % Rente!
Billede af ny Apple Savings konto, via apple.com
19. april 2023 kl 09.08
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Apple har for få dage siden lanceret et nyt tiltag til brugere på det amerikanske marked, i form af en opsparingskonto som er integreret med Apple Pay.

Denne konto har en positiv rente, på hele 4,15% i første omgang, hvilket er 10 gange højere end det nationale gennemsnit i USA lige nu.

Kontoen tilbydes gennem et samarbejde mellem Apple og Goldman Sachs, og har ingen form for omkostning i forhold til oprettelse, og har desuden ingen minimum indbetalinger eller lignende.

Et led i Apples brugervenlighed og branding

Apple har allerede i form af Apple Pay introduceret deres brugere til at bruge Apple som betalingsmiddel, men nu lader det til at de så småt nærmer sig noget mere lignende bank-status.

Denne type opsparingskonto er nemlig utrolig lukrativ for almene borgere, og kan lokke en masse kunder til Apple, og selvfølgelig holde på nuværende brugere.

Apple har dog udtalt, at den høje rente ikke nødvendigvis vil holde for evigt, og mange spekulere at det måske blot er "lokkemad" for at få brugere ind.

Som Apple bruger har man dog en enorm fordel, selvom renten skulle blive mindre over årene, da man kan have alle midler samme sted.

Det lader til at Apple som sædvanligt tester tiltaget på det amerikanske marked først, og forhåbentligt senere hen vil rulle det ud til resten af verden, inklusiv Danmark og Europa.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg