Discord: Kan sænke Farten på Nvidia Grafikkort!

Discord: Kan sænke Farten på Nvidia Grafikkort!
Billede af skilt foran Nvidia kontor fra Canva.com
2. februar 2023 kl 11.39
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Der er blevet opdaget en fejl i nogle grafikkort fra Nvidia. Fejlen er blevet fundet af brugere på Reddit og i Linus Tech Tips forummet.

En nylig opdatering af Discord kom med en “bug” der sænkede hastigheden på nogle grafikkort modeller fra Nvidia, med op til 200MHz. Både RTX 3080 og RTX 3060 Ti, er blandt de ramte modeller af Nvidia grafikkort.

Dette vil gøre at folk med de ramte Nvidia grafikkort, vil gøre bedst i at holde sig fra Discord indtil “buggen” bliver fikset, hvis de vil have optimal ydeevne fra deres grafikkort.

Nvidia arbejder på en løsning

Opdateringen på Discord, der skabte problemet, var en opdatering der muliggjorde AV1 streaming med GeForce RTX serie grafikkortene.

Opdateringen skabte uheldigvis et problem, hvor samtlige RTX 30 serie grafikkort fra Nvidia fik sænket hastigheden, hvilket giver grafikkortet en lavere ydeevne. Det er efter sigende kun RTX 30 serie grafikkortene, som er ramt af dette problem.

Nvidia har meddelt, at de er opmærksomme på problemet, og arbejder på at finde en løsning. Sandsynligvis vil der komme en opdatering til de ramte grafikkort, som vil løse problemet.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg