Elon Musk arbejder på MENNESKELIGNENDE ROBOT!

Elon Musk arbejder på MENNESKELIGNENDE ROBOT!
Billede fra Pixabay
19. april 2022 kl 09.14
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

De fleste husholdninger kommer til at have en humanoid robot-tjener i fremtiden, fastslår Elon Musk. Teslas menneskelignende robot bliver snart sat i produktion.

Forestil dig at have en menneskelignende robot, som kan klare alle de kedelige og rutineprægede pligter i hjemmet. 

Så slipper du for at gøre rent, lave mad, rydde op og vaske tøj. For det klarer din robot-tjener for dig via sin kunstige intelligens.

Sådan bliver fremtiden, spår Elon Musk. Derfor vil Tesla-chefen snart sætte produktionen af Optimus i gang. Det er navnet på Musks menneskelignende robot.

— Læs også: Menneskelignende robot er UNIK kunstmaler!

Robottjenere overalt

Elon Musk fortalte om sin fremtidsvision i en nylig TED-talk. Her kunne iværksætteren også afsløre, at Tesla allerede har en protype på plads.

Verdens rigeste mand forventer at sætte Teslas Optimus-humanoid i produktion inden for de kommende par år. Nok allerede i 2023.

Billede: Tesla humanoid, fra Tesla.com officielle pressesideBillede: Tesla humanoid, fra Tesla.com officielle presseside

Inden for det komme årti vil Musk masseproducere den menneskelignende robot. Han er overbevist om, at det blive en kæmpemæssig succes i fremtiden:

"Folk har ingen ide om, hvor stor en betydning robotter får. Det her bliver større end biler," sagde Tesla-chefen i TED-talken.

— Læs også: Robottaxa uden chauffør overrasker politiet!

Arbejdsrobotten Optimus

Elon Musk er meget optaget af at forfine kunstig intelligens og mener, at Teslaer og menneskelignende robotter fungerer efter samme princip.

Elon Musk forklarer, at Teslas kommende menneskelignende robot kommer til at hedde Optimus. 

Den kommer i første omgang til at varetage en række rutineprægede jobs, som kan være "farlige, ensformige og kedelige", siger Teslas CEO.

— Læs også: Tesla vil lave robottaxa UDEN chauffør!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg