Apple Rygte: Foldbar iPad kan Blive en Realitet!

Apple Rygte: Foldbar iPad kan Blive en Realitet!
Billede af en iPad fra Canva.com
2. februar 2023 kl 13.04
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Det rygtes at Apple arbejder på at skabe en foldbar iPad, som de kan bringe på markedet. En af deres største konkurrenter, Samsung, har lavet foldbare enheder over en længere periode nu.

Apple er endnu ikke sprunget ud på markedet for foldbare enheder, men dette kan ifølge analytikere for Display Supply Chain Consultants, Ross Young, snart ændre sig.

Han mener at vide, at Apple er i gang med udviklingen af en foldbar iPad, som skulle være klar til at komme på markedet i år 2024.

Foldbare iPads forventede specifikationer

De nye foldbare iPads bliver efter sigende op til 20 tommer, og kunne komme til at have en 4K opløsning.

Teknologien Apple angiveligt arbejder med LG Display på, er et ultratyndt dækglas i stedet for polyimide, hvilket er det, der er brugt i de fleste foldbare enheder i dag.

Udover dette tester Apple efter sigende en ny teknologi der hedder electronic paper display, som kunne blive den fremtidige skærmteknologi for foldbare enheder.

Den foldbare iPad er dog stadig kun rygtet, da der ikke er meldt noget ud fra Apple. Man bliver derfor nødt til at vente og se, om disse rygter er rigtige eller om Apple fortsætter med ikke at ville lave foldbare enheder.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg