Gamer spiller Elden Ring med ombygget Fisher-Price controller!

Gamer spiller Elden Ring med ombygget Fisher-Price controller!
Billede fra Rudeism via Twitter
4. maj 2022 kl 10.56
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

En genial gamer har ombygget det legendariske legetøj fra Fisher-Price, så han kan bruge det som controller til at spille Elden Ring og flere andre populære spil.

De fleste af os husker helt sikkert Fisher-Price legetøjet fra vores barndom. Især den legendariske børne-controller med navnet Fisher-Price Game & Learn Controller.

Nu har en fingernem gamer ombygget den ikoniske børne-controller fra Fisher-Price, så den fungerer ligesom en moderne controller til Xbox.

Den geniale gamer hedder Dylan "Rudeism" Beck og viser i flere populære videoer på Twitter, hvordan han spiller moderne spil som Elden Ring, Tekken og Tony Hawk Pro Skater med sit ombyggede Fisher-Price legetøj.

— Læs også: Blizzard præsenterer sejt Warcraft-mobilspil!

Ombygget legetøj

Dylan "Rudeism" Beck har gjort det til sin ting at bygge bizarre controllere fra sit hjem i New Zealand.

Internettet og de sociale medier har da også haft en fest over det sjove påfund, som fungerer helt perfekt til flere af de mest populære spiludgivelser.

Børne-controlleren fra Fisher-Price er godt nok ombygget til at spille moderne spil, men legetøjet har samtidigt bevaret sine karakteristiske lyd- og lyseffekter.

— Læs også: Elden Rings ledeste boss bliver STÆRKERE!

Genialt påfund

Dylan "Rudeism" Beck demonstrerer sin gakkede gadget i flere videoer på Twitter, hvordan det ombyggede legetøj er fuldstændig kompatibelt med Elden Ring.

Selvom det er virkelig genialt skruet sammen, siger "Rudeism" selv i videoen, at lyd- og lyseffekterne nok bliver lidt irriterende i længden.

Det er i hvert fald sjovt og mega fedt fundet på. Se selv ved at klikke på linket, der kommer her, hvor han spiller Elden Ring: Rudeism demonstrerer Fisher-Price controlleren 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg