Rygte: Google Pixel 7 bliver Lanceret i Oktober!

Rygte: Google Pixel 7 bliver Lanceret i Oktober!
Billede fra: Canva.com
4. august 2022 kl 09.19
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

I følge YouTuber, Jon Prosser, som succesfuldt har forudsagt tidligere udgivelser af Googles Pixel telefoner, kommer den nye Google Pixel 7 allerede til salg d. 13 Oktober i år.

Udover dette siger Prosser også, at der kommer et tilhørende event omtrent en uge før salgsdatoen, nemlig Torsdag d. 6 Oktober.

Indtil videre er der intet nyt omkring selve prisen, eller specifikationerne i Google Pixel 7, og Google Pixel 7 Pro.

Kan Google vinde folk tilbage efter Google Pixel 6?

Mange håber på, at de nye Google Pixel 7 telefoner bliver et nyt kapitel for smartphones generelt, især efter den seneste telefon fra google; Google Pixel 6a.

Google Pixel 6a havde nemlig en del blandede meninger, og kom endda ud for nogle seriøse fejl og "bugs", som b.la. gjorde telefonerne usikre i forhold til andre alternativer.

En af de helt store fejl, omhandlede fejlagtige fingertryks-genkendelser.

Google har dog udredet de fleste fejl og mangler i deres 6a modeller, og det bliver spændende at se om de kan lancere Google Pixel 7 serien, uden de samme store fejl i starten.

Der er ingen tvivl om at Google har midlerne til at skabe en af verdens mest effektive smartphones, spørgsmålet er blot om de kan formå at holde deres deadline, uden at gå på kompromis med eksisterende fejl og mangler.

Vi følger lanceringen, og kommer løbende med opdateringer når vi lærer mere om de (forhåbentligt) øgede specs samt prisen for de nye Google Pixel 7 smartphones.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg