Google: Reddit Blackout Gjorde Søgemaskinen Ringere!

Google: Reddit Blackout Gjorde Søgemaskinen Ringere!
Billede: Google søgemaskine samt Reddit logo - via Canva.com
29. juni 2023 kl 10.10
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Det omtalte blackout på en lang række subreddits, havde både konsekvenser for selve Reddit, men nu udtaler Google, at også de havde problemer under situationen.

Google har nemlig sagt, at utrolig mange brugere tilføjer "Reddit" efter en søgning, da det ofte generere resultater fra rigtige brugere, som har diskuteret emnet på en reddit-side.

Da disse søgninger pludselig var låst af de mange subreddits, var Googles brugere ikke ligefrem tilfredse.

Det resulterede i et dyk i organiske søgninger, og gjorde mange Google brugere utilfredse, da de ikke længere kunne finde deres bruger-generede content som før.

Det store blackout er blevet standset

Reddit fik pludselig nok, og valgte aktivt at gå ind og åbne for de mange subreddits igen.

Dette var lidt af en historisk begivenhed, da Reddit aldrig før har blandet sig i disse subreddits, med mindre der var alvorlige brud på deres overordnede retningslinjer.

Subreddits er nemlig skabt og styret af brugerne selv, og derfor har Reddit før haft en nærmest 100% "hands-off" tilgang til deres side.

Men da det pludselig gik ud over forretningen, valgte Reddit alligevel at gå ind og nærmest tvinge de mange moderatorer til at åbne for deres subreddits igen.

Dette gjorde de via en besked som de udsendte til samtlige moderatorer, hvor de mere eller mindre sagde at de kunne åbne for deres subreddits igen, eller blive fjernet som moderatorer.

Dette fik en stor del af de subreddits som var i protest, til at åbne igen, og alt kører nu som før.

Dog er de omtalte API-ændringer stadig i spil, og dermed måtte brugerne se sig "slået" i kampen indtil videre.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg