Instagram tillader at tagge produkter i alles opslag

Instagram tillader at tagge produkter i alles opslag
Billede fra Instagram
23. marts 2022 kl 10.54
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Nu er der godt nyt til alle influencere og Instagram-brugere i al almindelighed. Instagram frigiver nemlig en feature, der gør det muligt at tagge produkter direkte i dine opslag.

Det populære sociale medie har lige annonceret, at de frigiver værktøjet til at tagge produkter direkte i et opslag til alle brugere. 

Tidligere skulle man ellers have en forretningskonto eller en såkaldt "creator account" for at have denne mulighed, men nu bliver det tilgængeligt for alle. 

Den nye feature bliver i første omgang rullet ud til alle Instagram-brugere i USA, men den sociale mediegigant forventer, at alle tjenestens brugere får glæde af værktøjet over de kommende måneder, meddeler Instagram i en pressemeddelelse.

Kæmpe forretningsmulighed

For at tagge et produkt i sit opslag, skal man bare bruge "tag personer"-værktøjet, som man normalt bruger til at tagge sine venner. 

Her vil man fremover kunne finde det konkrete mærke eller produkt, man ønsker at tagge i sit opslag.

Det konkrete produkt får også en notifikation, når en given bruger tagger vedkommendes vare.

Ifølge tal fra Instagram tagger omkring 1,6 millioner i forvejen et produkt i deres opslag hver uge.

Instagram har flere milliarder brugere, så når den fede feature bliver tilgængelig for alle, rummer det en kæmpe forretningsmulighed.

Fremover behøver det altså ikke at være sponseret indhold, men alverdens Instagram-brugere kan blot tagge de produkter, som de godt kan lide og dele dem organisk.

— Læs også: TikTok lancerer cool ny story-funktion

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg