iPhone 15 Leaks: Nyt Titanium Design og Lavere Priser!

iPhone 15 Leaks: Nyt Titanium Design og Lavere Priser!
Billede af en iPhone, via canva.com
21. februar 2023 kl 08.57
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Selvom den næste iPhone i rækken er et stykke ude i fremtiden, er der allerede dukket informationer op omkring potentielle nye specifikationer samt prisklasser til de nye iPhone 15 modeller.

Den nye iPhone 15 kommer efter sigende til at have et design fremstillet af titanium, og dermed går Apple væk fra deres forrige designs i rustfrit stål.

Nyt Titanium design og USB-C port

Billede: twitter.com via brugeren, Unknownz21.

Billedet ovenfor er blevet leaket af twitter-brugeren, Unknownz21, som er en dedikeret "leaker" af diverse tech-udgivelser førhen.

Billedet viser tilsyneladende det nye iPhone 15 design i titanium, og ikke mindst med en USB-C port.

Apple vil i fremtiden højst sandsynligt tilføje USB-C porte til alle deres nye modeller, især grundet EU's nye vedtag, som kræver at en lang række enheder skal have mulighed for opladning og overførsel via USB-C.

Potentielt lavere priser

Apple har fået lidt bagslag ved deres udgivelse af iPhone 14 plus modellen, som mange hakkede lidt ned, grundet de lidt dårlige specifikationer til prisen.

Derudover var iPhone 14 Pro Max kun en smule dyrere, og gav langt bedre specs end Plus varianten.

Af denne årsag lader det til at Apple vil sænke prisen en del på deres nye iPhone 15 Plus, og sikre sig at den ikke er for tæt på Pro Max modellen i pris.

Andre mener også at Apple måske helt vil skrotte Plus modellen, og i stedet kører med 3 standard modeller, nemlig standard iPhone, Pro og Pro Max.

Vi følger spændt udviklingen og yderligere informationer angående de nye iPhone modeller.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg