Microsoft Keystone: Nye muligheder til Konsol Gaming

Microsoft Keystone: Nye muligheder til Konsol Gaming
Billede: canva.com
11. oktober 2022 kl 14.09
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Rygterne lyder, at Microsoft er i fuld gang med at udvikle et produkt til markedet for spillekonsoller.

Projektet kaldes efter sigende for "Microsoft Keystone" og dækker over en slags spillecontroller, som også fungerer som spillekonsol.

Denne controller kan streame spil direkte til din skærm, uden at du behøver en spillekonsol med downloadede spil, lyder det.

Cloud/Streaming baseret Gaming: Er det fremtiden?

Microsoft Keystone er en type enhed, som mere eller mindre kan eliminere de store omkostninger som mange konsol-gamere har.

Via streaming-baseret indhold, kan du nemlig slippe for at skulle købe de enkelte spil, samt de dyre spillekonsoller, og i stedet blot bruge et abonnement. 

Microsoft har de sidste par år oprustet deres "Xbox Game Pass Ultimate", og har opkøbt mange forskellige store spiltitler, samt det store gaming-selsab, Activision Blizzard.

Deres mål lader til at være at skabe en ny, og mere tilgængelig måde for konsol-gamere at nyde mange forskellige spiltitler, uden store investeringer.

Forestil dig, at du for en fast, og forholdsvis lav pris kan spille samtlige af dine yndlingsspil uden yderligere omkostning.

Det er netop dette der lader til at være målet med den nye Keystone enhed, som kan være med til at skabe en helt ny standard for konsol-gaming, til gavn for mange brugere.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg