Netflix køber endnu en spiludvikler

Netflix køber endnu en spiludvikler
Pressebillede fra Netflix
25. marts 2022 kl 10.08
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Den amerikanske streaminggigant satser stort på at udvikle nye mobilspil, siden de begyndte med det i november sidste år. Nu har Netflix købt endnu en spiludvikler.

Nu er der godt nyt til alle, der gerne vil mere end at streame film og serier på Netflix.

Techgiganten begyndte at tilbyde mobilspil i slutningen af 2021, og i går skrev vi, at de lige havde lanceret tre seje mobilspil.

Udviklingen ruller derudaf. For Netflix har netop meldt ud, at de har købt spiludviklerfirmaet Boss Fight Entertainment, som blev dannet i 2013.

— Læs også: Netflix lancerer tre nye mobilspil

Spil i verdensklasse

Netflix fortæller, at de har købt spiludviklerfirmaet, fordi de beundrer Boss Fight Entertainments arbejde med at skabe unikke spil på tværs af flere forskellige genrer.

Spiludviklerne fra Boss Fight Entertainments glæder sig også over at blive indlemmet i Netflix-koncernen, der altså virkelig ser ud til at satse stort på nye mobilspil:

"Vores mission er at skabe simple, smukke og sjove spiloplevelser for alle gamere. Netflix lader os fokusere på at gøre det, som vi elsker: at skabe endnu flere fantastiske mobilspil. Vi glæder os til at bidrage til Netflix-platformen med unikke spiloplevelser," udtaler grundlæggerne fra Boss Entertainment i en pressemeddelelse. 

Netflix meddeler desuden, at de fortsat vil indgå samarbejder med flere spiludviklere. Målet er at bygge en reklamefri gamer-platform i verdensklasse til gavn for alle techgigantens mange millioner brugere over hele kloden. 

— Læs også: Snart kan du streame gratis serier på YouTube


E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg