Streaming Nyt: Slut med at dele din Netflix Konto?

Streaming Nyt: Slut med at dele din Netflix Konto?
Billede af TV med netflix fra canva.com
3. februar 2023 kl 09.43
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Netflix har taget de første skridt i deres kamp mod password sharing, som der længe har været snak om. Netflix vil gerne have stoppet delingen af passwords, så der bliver oprettet flere abonnementer på tjenesten.

Netflix har dog været ret utydelige i deres kommunikation, da de først kom med en melding om hvordan de ville få password sharing til at stoppe, hvorefter forklaringen hurtigt blev slettet igen.

Sidenhen er der så kommet en ny forklaring på, hvordan de har tænkt sig at stoppe delingen af passwords.

Hvad vi ved om ændringerne indtil videre

Netflix oplyser ifølge deres FAQ side, at hvis man ikke bor i samme husstand, må man ikke bruge den samme Netflix konto.

Hvis en Netflix konto bliver brugt uden for den primære husstand gentagne gange, vil der blive sendt en mail til kontoejeren, med en firecifret verifikationskode, som skal indtastes indenfor 15 minutter.

Derudover oplyser Netflix også, at de vil gøre brug af ip-adresser, enheds-id og kontoaktivitet, for at kontrollere hvilke enheder der har tilknytning til den primære husstand.

Det kan derfor ligne, at deling af Netflix konto snart vil høre fortiden til. Der vil dog efter sigende være mulighed for tilkøb af adgang til flere husstande under samme Netflix konto.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg