Nu tilbyder TikTok også snart mobilspil!

Nu tilbyder TikTok også snart mobilspil!
Billede fra Pixabay
20. maj 2022 kl 13.06
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Flere amerikanske medier melder, at det megapopulære sociale medie TikTok snart begynder at tilbyde mobilspil i sin app på din smartphone.

TikTok er allerede en af verdens hurtigst-voksende sociale medier, hvor de især konkurrerer med YouTube om at være det allermest populære medie med flere milliarder brugere.

Som et led i den store konkurrence begynder TikTok også snart at tilbyde mobilspil som et alternativ til de utallige korte videoer.

Tilsyneladende arbejder de også på på en sej live-funktion i sine kommende mobilspil, hvor man kan interagere med hinanden på helt nye måder.

— Læs også: Apple vil sende selvkørende elbil på vejen i dette årti!

Bliver allerede testet

TikTok har allerede testet nogle mobilspil i Vietnam. Ifølge flere medier er de nye mobilspil rimelig simple og ikke så tidskrævende.

Den sociale mediegigant har allerede indgået samarbejde med spiludviklerne fra ByteDance og Zynga, hvor de sammen med sidstnævnte har udgivet HTML5-mobilspillet Disco Loco 3D.

Angiveligt vil de fortsætte færden med at indgå flere samarbejder med nye spiludviklere, så mobilspil er kun i sin spæde opstart. De ser kæmpestore muligheder.

Det kinesiske tech-firma skal angiveligt være hovedleverandør af de nye spil til TikTok.

— Læs også: CRAZY: 11 Laptops du ALDRIG får råd til!

Mobilspil hitter

Ifølge flere medier vil TikTok tilføje små mobilspil til livevideoerne på det sociale medies platform.

Mobilspil ser generelt ud til at være en stor satsning for flere af de store tech-firmaer.

Siden slutningen af sidste år har Netflix også satset stort på mobilspil, hvor de har købt og indgået samarbejder med flere spiludviklere.

Deres ambition er at tilbyde 50 nye mobilspil i år. Og nu ser det altså også ud til, at TikTok kommer med på vognen, men indtil videre ved vi ikke, hvornår mobilspillene bliver tilgængelig på din smartphone.

— Læs også: Netflix arbejder på at tilbyde livestreaming!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg