Nvidia: Afslører ny Supercomputer med fokus på AI Indhold

Nvidia: Afslører ny Supercomputer med fokus på AI Indhold
Billede via canva.com
1. juni 2023 kl 13.27
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Nvidia har for nyligt set en enorm vækst i deres aktiepris, hvilket især skyldes virksomhedens nye fokus og afsløringer omkring AI produkter.

Mens andre store tech giganter, som fx Amazon, forbyder deres ansatte at bruge ChatGPT, vælger Nvidias CEO, Jensen Huang, at have en lidt anden synsvinkel.

Han siger nemlig, at man ikke skal være bange for AI, da det blot et et fantastisk nyt redskab som kan "gøre enhver til koder".

Han mener, at AI kan være med til at give en bredere og vigtigt forståelse til teknologi for alle mennesker, og ikke kun dem som har en baggrund med det.

DGX GH200 Supercomputer

Nvidias nye supercomputer skal bruges til at udvikle deres eget bud på et såkaldt "generative AI".

"Denne computer er ligeglad med hvordan du programmere den, den vil i stedet prøve at forstå hvad du mener, og programmere sig selv til det du har brug for".

Med andre ord, er deres bud på fremtidens computer, en løsning hvor du som bruger helt simpelt fortæller den hvad du har brug for, hvorefter den så koder det helt automatisk til dine præferencer.

Nvidia arbejder lige nu på at gøre denne supercomputer i stand til at forstå mange sprog og nuancer, så enhver type person kan bruge den.

Denne "drøm" som Nvidia har er dog et stykke langt ude i fremtiden, for selvom deres nye supercomputer gør det nemmere at kode, kræver den stadigvæk at man har en bestemt forståelse for struktur og kodning.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg