Reddit API Ændringer: 3500 Subreddits Går Private i Protest

Reddit API Ændringer: 3500 Subreddits Går Private i Protest
billede via canva.com
12. juni 2023 kl 10.23
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Reddit har for nyligt meldt ud, at de vil ændre prisen på brugen af deres API.

Disse ændringer vil få en række af de mest populære 3. parts app-udviklere til Reddit til at lukke ned hvis dette ikke trækkes tilbage.

På grund af dette, har 3500 subreddits valgt at gå i protest, og gjort deres communities private fra d. 12 til d. 14 Juni.

Dette vil skade sidens trafik enormt, da det er disse subreddits folk besøger i stor grad, og dermed gøre ondt på Reddits indkomst fra reklamer.

Enorme prisændringer: Reddit brugere vil stoppe det!

Christian Selig fra den enormt populære app til Reddit kaldet "Apollo" har udtalt at prisændringer vil koste ham op imod hele 20 millioner dollars.

Dette er så stort et beløb at han bliver nødt til at lukke ned for udviklingen af appen.

Apollo, samt andre apps, bruges i stor grad af forskellige brugere, og især moderatorer på Reddit som holder styr på at indholdet i deres communities er relevant, og sikkert.

I protest har disse mange subreddits med millioner af brugere valgt at lukke ned, indtil på onsdag som minimum, mens mange har udtalt at de holder deres communities private indtil Reddit ændrer disse API priser.

Resultatet af dette kan blive en kort eller lang kamp, og det er spændende at se om Reddit bukker under for presset da de uden tvivl vil bløde penge indtil de giver disse mange subreddits hvad de vil have.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg