Stream alle MLS-kampe på Apple TV fra 2023!

Stream alle MLS-kampe på Apple TV fra 2023!
Billede fra Apple Newsroom via Apple.com
15. juni 2022 kl 13.43
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Apple har lige meldt ud, at de har købt rettighederne til at vise alle fodboldkampe fra den bedste amerikanske fodboldliga (Major League Soccer, red.).

Aftalen betyder, at du kan streame samtlige MLS-kampe via dit Apple TV fra 2023 og ti år frem.

Det er første gang i sportens historie, at en større professionel sportsliga indgår et samarbejde af den kaliber og samler det hele i én streamingtjeneste.

På den måde får fans fra hele verden mulighed for at se alle kampe fra MLS - helt uden at skulle købe en traditionel tv-pakke.

— Læs også: Apple vil købe EA i kæmpe milliardhandel!

Fra 2023 til 2032

Apple og MLS har indgået et samarbejde, der gælder fra 2023 til 2032.

Derfor kan alverdens fans se frem til at følge med i den amerikanske fodboldliga, som fortsætter med at tiltrække nogle af de største fodboldstjerner hvert eneste år.

For at følge med skal man blot downloade den nye MLS-streamingtjeneste, som man finder direkte i Apple TV-appen.

Derudover giver tjenesten samtidigt adgang til en række fede ekstra-udsendelser med op- og nedtakt til alle kampene.

— Læs også: De 7 Største Nyheder fra Apple WWDC 2022

Stor tilfredshed

Både Apple og MLS er meget tilfredse med det nye partnerskab, lyder det i en fælles pressemeddelelse:

“For første gang i sportens historie vil fans få adgang til alting fra en større professionel sportsliga på ét sted,” siger Eddy Cue, der er Apples Senior Vice President for Services.

Don Garber fra Major League Soccer supplerer, at “Apples evne til at skabe en sublim brugeroplevelse gør, at de er den perfekte partner til at sætte skub i MLS’ ekspansion og styrke forbindelsen mellem klubber og fans”.

Major League Soccer er en spændende liga på vej frem, og det er godt tænkt at have hele ligaen samlet i en streamingtjeneste fra Apple.

Det bidrager til, at MLS når langt bredere ud i verden, fordi ligaen indtil nu måske ikke nyder den største respekt fra fodboldfans. Jagten på bedre eksponering og omdømme er nok også årsagen til, at FIFA tidligere i år lancerede en gratis streamingtjeneste.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg