Tesla Ladenetværk På vej til at Blive Standard i USA!

Tesla Ladenetværk På vej til at Blive Standard i USA!
Billede af Tesla ladestander - via canva.com
30. juni 2023 kl 09.28
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Tesla har gennem den seneste tid indgået aftaler med store bilfabrikanter, omkring indgåelse i deres efterhånden store ladenetværk til elbiler.

Tesla har b.la. indgået aftaler med Volvo, General Motors, Ford og Rivian.

Alle disse fabrikanter vil i fremtiden give deres kunder mulighed for at lade deres elbiler via Teslas ladenetværk, som efterhånden er at finde i store dele af verden.

Teslas mange års forspring gør dem til det åbenlyse valg

En talsmand fra SAE(Society of Automotive Engineers) International udtalte at "der var en rigtig form for fælles føle for at det haster med at få ladenetværk op og stå, både fra regeringen og industriens side".

Grundet Teslas størrelse, og det faktum at de allerede har ladestandere i utrolig mange lande, er de det åbenlyse valg som standard til opladning.

Hvis Tesla bliver gjort til USA's, og mange andre landes, standard for opladning, kan de pludselig blive en endnu mere gigantisk virksomhed end de allerede er.

For de kan nemlig bruge deres indtjening fra deres ladenetværk til at bolstre resten af forretningen, og gøre deres egne elbiler endnu mere effektive og prisstærke end de er lige nu.

Alt i alt må folkene hos Tesla være godt tilfredse, og arbejder højst sandsynligt på at gøre alt rigtigt for at blive valgt som officiel standard til elbil-opladning.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg