Windows 11 i Fremtiden: Kan Opdatere Uden at Genstarte!

Windows 11 i Fremtiden: Kan Opdatere Uden at Genstarte!
Billede: Windows 11 - Via news.microsoft.com - Alle rettigheder forbeholdt Microsoft Corporation
27. februar 2024 kl 12.27
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Det rygtes at Microsoft lige nu tester en metode, som for Windows 11-brugere betyder at de i fremtiden kan opdatere Windows 11 uden at slukke/genstarte computeren.

Den nye funktion, som kaldes “hot patching”, vil muligvis være en del af Windows 11 24H2, som forventes at ankomme senere i år.

Det er stadig ikke oplyst, om det vil være tilgængeligt for alle Windows 11-brugere eller blot være begrænset til kommercielt brug.

“Hot patching” kan reducere mange it-problemer, herunder genstartsfejl og koordinering af langvarigt arbejde. Det øger også produktiviteten ved at give mere tid på pc'en og kan forbedre deres sikkerhed.

Hot Patching

"Hot patching" fungerer ved at indlejre koden i hukommelsen af kørende processer uden at skulle genstarte processen, det betyder at man ikke længere skal bøvle med lange venteperioder på både opdateringer og genstart af ens system.

“Hot patching” er allerede tilgængelig på Xbox, hvilket teoretisk set burde være godt for gamere der, men det er ikke ligetil.

“Hot patching” kan kræve aktivering af Virtualization Based Security (VBS), som spillere måske vil foretrække at deaktiveret for at øge ydeevnen, især for gamere der sigter efter høje ydeevner, kan det være en ulempe at have det aktiveret.

Udover hot patching-funktionen rygtes det at Windows 11 24H2 vil have adskillige AI-funktioner, herunder en avanceret Copilot, der vil arbejde i baggrunden som en personlig assistent.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg