avXperten

Powerbank m/1xUSB - 5000mAh (Streetz PB-1080)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Streetz PB-1080 - Powerbank m/1xUSB - 5000mAh
Output: 1x 5v – 1A
Kapacitet: 5000mAh
Farve: Hvid/grøn
Fuld opladninger af Smartphone : 2 gange inden genopladelse.

Powerbank er det perfekte tilbehør til din smartphone eller tablet. Med denne powerbank løber du aldrig tør for strøm på din smartphone når du er væk fra en stik kontakt i længere tid eller ikke lige har fået ladet din SmartPhone op inden du forlod huset.

Denne Powerbank har en kapacitet på 5000mAh, med denne kapacitet er det muligt at oplade de fleste smartphones ca. 2 gange.

Det tilrådes altid at sætte Powerbanken til din enhed før den løber helt tør for strøm, dette sikrer en hurtigere opladning af enheden.

Denne powerbank eller Powerbank fra Streetz er ikke det mest kraftige og holder kun nok strøm til at lade din SmartPhone eller iPhone helt op et par gange. Men ofte har du ikke brug for mere og så er det lækkert med en smart lille Powerbank / USB batteri, i stedet for en stor klods der kan lade telefonen 4-5 gange, da man ofte ikke har brug for så mange opladninger fra sin Powerbank.

En powerbank er perfekt til at have med på farten, og ikke tungere end at man altid kan have det i en lomme.

Denne powerbank er minimalistisk designet og har 1 Micro USB port til at lade Powerbanken med og en almindelig USB A-Han port til at bruge Powerbanken til at lade din telefon op med.

Denne powerbank bruger kvalitets Lithium-Ion celler der er kendt i batteribrancen som battericeller af meget høj kvalitet.

Powerbank kan oplades med en helt alm. USB lader som typisk medfølger ved køb af smartphones eller tablets. Opladekablet til denne powerbank er et Micro USB B kabel. Dette kabel medfølger.
Oplader til powerbank kan desuden købes her i butikken.

Specifikationer:
- Lithium-Ion batteri på 5000mAh
- Udgang: 1x 5v – 1A
- Kapacitet: 18,5Wh
- Farve: Hvid/grøn
- Mål (BxDxH): 43x96x22mm
- Vægt: 119 gram
- Pakken indeholder: Powerbank, Micro USB ladekabel.

Varenummer: 12150

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg