avXperten

Ekstern Harddisk 1TB - Verbatim (USB 3.0)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Ekstern Harddisk 1TB - Verbatim
Tilslutning: USB 3.0 / USB 2.0
Type: 2,5"

Med en ekstern harddisk kan du tage dine data med dig overalt, og du vil aldrig opleve at mangle nogle af dine kostbare data igen.

Ekstern harddisk som kan tilsluttes det super hurtige USB 3.0, som giver overførselshastigheder på helt op til 5 Gbps. Hvis du ikke har en USB 3.0 port på din pc kan den også tilsluttes USB 2.0. Med USB 2.0 vil du have en overførselshastighed på op til 480 Mbps.

En ekstern harddisk kan også bruges til backup eller sikkerhedskopiering. Sikkerhedskopiering af dine data kan være en god idé i dag, hvor man ofte har sin computer med rundt mange steder, og hvor man gemmer mange uerstattelige ting som familiebilleder og vigtige dokumenter på sin computer. Her er en ekstern harddisk en god ekstra sikkerhed.

Med en ekstern harddisk kan du tilføje ekstra lagerplads til din computer. En eksterne harddisk fungere ligesom en USB nøgle, den eksterne harddisk sættes blot til en USB port, og herefter bliver den automatisk installeret, og er herefter klar til brug. Ægte Plug & Play.

Ekstern harddisk i smarte slankt design lige til at tage med i tasken.

Kan bruges med alle versioner af Windows, også Windows 8 / 8.1
USB 3.0 kabel på 1,2 meter medfølger.

Specifikationer:
Interface: USB3.0 / USB 2.0.
Dimensioner (HxBxD): 80x121x15mm.

Varenummer: 9636

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg