Harddisk Kabinet 3.5 tm

Beskyt din SATA, IDE eller anden harddisk på 3,5 tm med et harddisk kabinet 3,5. Hos avXperten finder du et stort udvalg af spændende computer tilbehør.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Harddisk Kabinet 3.5 tm

Hvad er et harddisk kabinet?

Med et harddisk kabinet kan du montere en harddisk fra din gamle computer i et eksternt kabinet og anvende den som en ekstern harddisk.

Harddisk Kabinet 3.5 tm HDD - Ny kabinet til din harddisk 3,5 ™

Der er en række situationer, hvor det kan være godt at købe nyt harddisk kabinet. Et harddisk kabinet gør det muligt for dig, at omdanne en intern harddisk til en ekstern harddisk. Du har brug for en ekstra harddisk, hvis du eksempelvis har brugt al pladsen på din computer. Her er en ekstra harddisk smart, fordi du selvfølgelig gerne vil gemme de filer, du er nødt til at slette, for at rydde op. Når du har for mange filer på din computer, bliver maskinen langsommere og sværere at arbejde med. Her kan det være godt at købe en ekstra harddisk og forbinde den til computeren ved hjælp af et harddisk kabinet.

Du kan også bruge en ekstra harddisk, hvis du simpelthen vil lave en backup af al data på din computer. Med et godt harddisk kabinet er du sikker på, at din harddisk er beskyttet mod snavs og støv, som kan ødelægge den.

HDD cases med forskellige USB stik

Du kan få HDD kabinetter med forskellige typer USB stik. Valget af USB type er meget afgørende for, hvilken hastighed du kan overføre data med. Den absolut hurtigste version er USB C stik. USB C kabler har 24 ben, og derfor kan de transporte data ved ekstremt høje hastigheder. Det er også derfor, de kaldes USB 3.1 superspeed+ standarden.

Med USB C kan du overføre data dupleks, så du både kan sende og modtage data til din harddiske samtidig. Derudover har USB C en overførselshastighed, der er 20 gange hurtigere, end USB 2.0. De forskellige generationer af USB stik har forskellige størrelser, og det kan have betydning for, hvilken typen HDD case, der er bedst for dig. Det er dog altid muligt, at finde en adapter her på vores hjemmeside, så du kan benytte de forskellige former for USB stik i mange kombinationer.

Harddisk kabinetter til 3.5 tommer sata og IDE harddiske

Serial Advanced Technology Attachment, eller bare SATA, harddiske er en af de førende typer harddrives, og har været brugt til datalagring i mange år. Du finder både SATA harddiske i bærbare og stationære computere, og så kan du købe dem separat.

En SATA harddisk består normalt af en plade, der er fremstillet af ikke-magnetisk materiale med et ultra tyndt lag magnetisk materiale på toppen og et lag af kulstof. De er opbygget på samme måde som IDE harddiske, der også bliver kaldt Parrallel ATA eller PATA. SATA er den nyeste version af de to forskellige harddrives og er markant hurtigere, end IDE drev. Hos avXperten kan du få HDD kabinetter til begge typer af haddrives. Husk, at overførselshastigheden også påvirkes af, hvilket USB stik du benytter. Hvis du har en computer af lidt ældre dato, som du gerne vil skifte ud, er det sandsynligt, at den har en PATA harddisk. Derfor har vi sikret os, at du kan få den type harddisk kabinet, som passer til dit behov. Din gamle harddisk er altså ikke nødvendigvis noget du bare skal smide ud, når du skifter computer. Du kan lige så godt bruge den, som ekstern lagringsenhed.

Lav din egen eksterne harddisk

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil bruge din gamle harddisk i stedet for at smide den ud, skal du have et harddisk kabinet, der passer til den. Der er mange forskellige løsninger, som både er afhængige af, hvilken type USB stik du benytter, og hvor gammel din harddisk er. Prisen spiller selvfølgelig også ind, og det er derfor at vi har harddisk kabinetter i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at alle vores HDD kabinetter føres til utroligt konkurrencedygtige priser. Vi vil altid gerne have glade kunder. Derfor mener vi, at det vigtigste er, at du finder den løsning, der passer dig bedst. Hvis du ikke har erfaring med at omdanne en intern harddisk til en ekstern harddisk, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige harddisk kabinet og forklare, hvordan du får det til at virke. Det er ikke svært at benytte et HDD kabinet, og det er et godt alternativ til eksterne harddiske. Du vil ofte få mere lagringsplads for pengene på denne måde. Hvis du benytter et harddisk kabinet betyder det også, at du kan tilslutte forskellige harddiske via det samme kabinet. Det er smart, hvis du er lidt af en samler, og ikke vil have ti harddiske tilsluttet computeren på en gang.

Du har brug for et harddisk kabinet, hvis du har købt en ny harddisk til din computer. Med et harddisk kabinet kan du bruge en almindelig harddisk som ekstern harddisk. Du kan altså også bruge en gammel harddisk, som ikke længere er i brug som ekstern harddisk, når du benytter et harddisk kabinet. Med et harddisk kabinet kan du nemt forbinde harddisken til computeren samtidig med, at den bliver beskyttet mod støv og snavs. Vi har et udvalg af harddisk cases til 3.5 tommer SATA eller IDE harddiske.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007