UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

LNB Cover

Et smart LNB Cover fra avXperten kan forlænge levetiden på LNB hovedet. Vi garanterer hurtig altid hurtig levering og god kvalitet til en lav pris.

Filtrér

Læs mere om LNB Cover

LNB Cover - Undgå at dit parabolsignal bliver forstyrret af dårligt vejr med et LNB cover

Hvis du har en parabol på taget, så har du nok også oplevet at signalet bliver forstyrret af vejret. Sne, hagl, regn og storm kan godt have indflydelse på sendestyrken og det generelle signal, hvilket betyder at du kan opleve udfald af dine programmer hvis vejret er dårligt.

Ved at sætte et LNB Cover på LNB hovedet på din parabol kan du derfor undgå den slags problemer, hvor du skal op og fjerne sne fra din parabol, eller at du ikke kan få et klart signal fordi det stormer eller regner.

Et LNB Cover er en slags skærm, der monteres omkring LNB hovedet, og det er lavet af hårdføre materialer, der ikke tager skade af vindstød, lave temperaturer og deslige. Derfor beskytter den din parabols LNB hoved på bedst mulige vis.

Hvordan monteres et LNB cover?

Der følger et beslag med i pakken, hvilket gør det meget nemt at montere coveret på parabolen. Der følger også en vejledning med, der viser nøjagtigt hvordan coveret skal monteres.

LNB hovedet skal ikke justeres eller fjernes for at montere LNB Coveret. Coveret skal bare monteres med de medfølgende beslag og så er LNB hovedet på din parabolantenne godt beskyttet mod det danske vejr.

Du kan få forskellige typer LNB Cover

Der er forskellige typer LNB cover, til både et og to LNB hoveder, så du kan sagtens få et LNB Cover, der kan beskytte mere end et LNB hoved imod regn, storm, sne, hagl og tåge.

Hvad består et LNB Cover af?

Et LNB Cover består af et beslag i enten plastik eller metal, der gør det nemt at montere, og en gennemsigtig, buet plastik kappe, der dækker LNB hovedet, så det ikke bliver udsat så voldsomt for de vejrlige forhold.

Dette gør, at signalerne fra satellitten bedre kan trænge igennem, og dette sørger så igen for, at dit signal bliver mere robust og ikke så let falder ud.

En parabol på taget eller på en af de udvendige vægge på huset kan godt skabe frustrationer når vejret bliver dårligt. Hvis det sner, regner, stormer eller hagler, kan det godt gå ud over din parabols LNB hoved, og du risikerer at miste signalet eller blot få dårlige modtage forhold på grund af det. Men der er hjælp at hente ved at købe et LNB Cover, der er lige til at sætte på LNB hovedet. Således bliver det beskyttet imod vind og vejr. Coveret er lavet af vejrbestandige materialer, så det ikke bliver ødelagt af vindstød eller lave temperaturer.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007