avXperten

Netværk Switch D-Link (16 Port 10/100 Mbps)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

D-Link DES 1016D er en ikke administreret Netværk Switch med 16 x 10/100 Mbps porte.

D-Link DES 1016D giver dig mulighed for hurtigt at slutte flere computere sammen for at dele filer og mapper, eller at tilslutte den til en router til at dele en internetforbindelse.

DES 1016D er en plug-and-play Switch med 16 porte, som du hurtigt kan tilslutte, sætte op og starte et netværk med. Switchen har et enkelt design, og den er perfekt til mindre virksomheder med høje krav til ydeevne og fleksibilitet.

Switchen har 16 stk. 10/100Mbps porte, som automatisk finder den korrekte hastighed.

Portene i Switchen registrerer selv netværkets hastighed og justeres automatisk, så du kan få den maksimale hastighed ud af alle enheder, der er tilsluttet netværket. Med denne switch er du sikret hastigheder op til 200 Mbps pr port i fuld duplex mode.

Switchen yder 802.1p prioriterede køer for QoS, der giver brugerne mulighed for at køre tungere båndbredde-følsomme applikationer som multimedier og VoIP Internet telefon uden data flow flaskehalse, som kan forringe kvaliteten af netværksforbindelsen.

802.3x flowkontrol på hver port minimerer tab, når portens modtagende buffer er fuld. Dette giver dig en mere pålidelig forbindelse til alle dine enheder.

D-Link 16-port 10/100 Switch er en del af D-Links nye serie af SOHO-enheder, som bruger D-Links Green Technology, der sparer energi, mindre varme, og en længere levetid uden at ofre ydeevne eller funktionalitet. En energieffektiv strømadapter (EnergyStar Level V kvalificeret), minimeret brug af skadelige stoffer (RoHS-kompatible), og genbrugsemballage gør denne switch virkelig miljøvenlig.

En Netværk Switch er det stykke udstyr, der formidler kontakten mellem computerne på et netværk. Det er derfor en central og vigtig del af din opsætning. Størrelsesmæssigt kan Netværk Switches variere fra femports plug-and-play modeller til 48 ports modeller til store kontorer og lignende.

Der skelnes også mellem om det er administrerede eller ikke-administrerede netværk. Når du skal vælge, skal du vurdere, hvor megen kontrol over netværket, du har brug for at have.

D-Link er et firma, der har mere end 30 års erfaring med at bygge netværk. Fra en relativt beskeden start i Taiwan er virksomheden vokset i løbet af de sidste 30 år til et global brand, der tilbyder de nyeste og bedste netværksløsninger uanset om det er til hjemmet eller professionelt brug.

Specifikation:
- Bredde: 28 cm.
- Dybde: 18 cm.
- Højde: 4,4 cm.
- Egenskaber: Datatransport, komplet duplex ydeevne, uplink, auto-sensing per device, auto-negotiation.
- Enhedstype: Switch - 16 porte, ikke administreret.
- Fugtighedsgrad ved brug: 5-90%.
- MAC adresse table størrelse: 8K indtastningshukommelse.
- Max. Driftstemperatur: 40 °C.
- Min. Driftstemperatur: 0 °C.
- Overensstemmelsesstandarder: FCC Klasse A certificeret, cUL, VCCI Klasse A ITE, CB.
- Overensstemmelsesstandarder: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x.
- Overensstemmelsesstandarder: UL, cUL.
- Porte: 16 x 10/100.
- Statusindikatorer: Strøm, link/aktivitet.
- Strømenhed: Ekstern strømforsyning.
- Strømforbrug ved drift: 5,7 Watt.
- Undertype: Fast Ethernet.
- Vægt: 2,8 kg.

Varenummer: 13415

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg