Apples VR-briller kommer tættere på!

Apples VR-briller kommer tættere på!
Billede fra YouTube via Antonio De Rosa
23. maj 2022 kl 15.17
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Flere amerikanske medier melder nu, at Apples direktion allerede har fået en smagsprøve på techgigantens kommende VR-briller.

Der har været mange og vedholdende rygter om Apples kommende VR-briller, som hele tiden fortsætter med at rulle afsted på rygtebørsen.

Faktisk melder flere amerikanske medier nu, at VR-brillerne allerede blev præsenteret for Tim Cook og otte andre ledende medlemmer af Apples direktion tidligere på året. 

Derfor er de snart klar til at blive præsenteret for verden, og nogle har endda hævdet, at det allerede vil ske i forbindelse med det kommende WWDC-event, der begynder den 6. juni.

— Læs også: VILDE VR-briller styrer din vejrtrækning!

Unikke VR-briller

De seje VR-briller får angiveligt sit eget softwaresystem, der kommer til at hedde realityOS eller blot rOS.

Rygterne om brillernes design florerer også i hobetal. De fleste hævder, at Apples VR-briller får en række kameraer og sensorer, men at man stadig kan se verden udenfor.

Den vil angiveligt også have microLED-display med en utrolig 8k-opløsning til begge øjne.

— Læs også: Dine kontaktlinser bliver snart en smart computerskærm!

Mere konkurrence

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo spår endda, at den kommende VR-briller fra Apple får iris-godkendelse, så man kan åbne dem ved hjælp af sine øjne.

Apples VR-briller får sandsynligvis en mere kraftfuld chip, hvis man skal tro på de mest pålidelige kilder. Den skulle blive endnu stærkere end M1.

Den amerikanske techgigant ønsker især at tage kampen op med Meta om at lave de vildeste VR-briller på markedet, der skal bruges til fremtidens metavers.

— Læs også: Smarte Google-briller kan oversætte sprog i realtid!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg