Generation Z er VILDE med det sociale medie BeReal!

Generation Z er VILDE med det sociale medie BeReal!
Billede fra Pixabay
13. april 2022 kl 09.06
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

BeReal er ekstremt populært blandt unge. Det sociale medie giver nemlig Generation Z en mere ægte og knap så poleret måde at være sammen på.

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok og Snapchat er nogle af de mest populære sociale medier.

Der dukker hele tiden nye sociale medier op til overfladen. Nogle bliver vildt populære, mens andre gradvist glider ud i glemslen.

BeReal blev skabt i 2019, og siden er det sociale medies popularitet steget med raketfart hos den yngre generation.

— Læs også: Nu kan du SUPERLIKE på Netflix!

BeReal er mere ægte

Generation Z er vilde med BeReal. Især fordi appen giver dem et knap så poleret billede og mere ægte billede af deres venners virkelighed.

Appen funktion er også ret enkel. Hver dag på et forskelligt tidspunkt får man en notifikation fra BeReal. Herefter har man to minutter til at tage et billede af, hvad man laver. 

Appen aktiverer både smartphonens kamera foran og bagved. Så man tager to billeder, som bliver uploadet simultant på BeReal. Desuden er det ikke muligt at redigere billedet og tilføje diverse effekter som vi kender fra andre sociale medier.

På den måde viser appen et mere ægte billede af vennernes hverdag fremfor den polerede overflade, der måske kendetegner sociale medier som Instagram, Snapchat og Facebook.

Enormt populær

BeReal har netop opnået sin popularitet blandt Generation Z, fordi appen er en modsætning til det pres, som mange unge oplever fra andre sociale medier.

BeReal blev udviklet i Frankrig i 2019. I 2022 har den for alvor slået igennem hos Generation Z, hvor den på verdensplan er blevet downloadet millionvis af gange.

— Læs også: Unge vil omfavne det nye metavers 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg