Instagram gør det nemmere at lave Reels!

Instagram gør det nemmere at lave Reels!
Billede fra Pixabay
25. april 2022 kl 15.09
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Det bliver snart nemmere at lave Reels på Instagram. Det populære sociale medie lancerer nemlig snart en skabelon-funktion.

Nu kan du glæde dig til at lave filmruller på Instagram ved hjælp af skabeloner. 

Techgiganten arbejder nemlig lige nu på en nogle fede nye funktioner. Heriblandt en ny template-feature, som gør det langt nemmere at lave seje Reels.

Amerikanske medier melder, at Instagrams nye redigeringsfunktion giver brugerne mulighed for at låne bider fra andre Reels-filmruller på det populære sociale medie.

Medierne skriver også, at den nye feature minder meget om TikToks redigeringsfunktion.

— Læs også: Snapchat får FED ny delingsfunktion!

Smartere redigering

Den nye feature til Instagram bliver allerede testet af en nøje udvalgt gruppe. 

Der florerer flere billeder på blandet andet Twitter, hvor marketingsfolk og influencere har taget skærmbilleder af det nye redigeringsværktøj.

Her ser det ud til, at brugerne kan tage eksisterende Reels og redigere dem ved at tilføje egne videoklip, billeder eller lydoptagelser.

En talsperson fra Instagram bekræfter, at det sociale medie er i færd med at teste det nye værktøj:

"Vi arbejder altid på at optimere Instagrams funktioner. Det skal være endnu nemmere at bruge Reels, så derfor har vi udvalgt en mindre gruppe af vores brugere, som lige nu tester skabelonfunktionen."

Mere originalt indhold

Den nye feature kommer angiveligt, fordi Instagram gerne vil have endnu flere brugere til at benytte sig af Reels-funktionen, så de kan skabe helt originalt indhold.

Det populære sociale medie oplever nemlig, at mange reposter TikTok-videoer på Instagram, og det vil de gerne forhindre.

Det forlyder ikke, hvornår den nye skabelon-funktion til Instagram bliver tilgængelig for alle brugere. Men det sker sikkert inden længe.

— Læs også: Generation Z er VILDE med det sociale medie BeReal!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg