Intels ARC GPU: Nu bliver de Fikset!

Intels ARC GPU: Nu bliver de Fikset!
Billede af grafikkort fra canva.com
6. februar 2023 kl 10.23
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Intel har i længere tid haft problemer med deres Intel Arc grafikkort. Tilbage i december, kom Intel med en opdatering til grafikkortet, som fik rettet op på problemerne med ydeevnen i grafikkortet.

Nu lyder det, at Intel igen har fundet problemer i grafikkortet, og man kan derfor forvente en opdatering til grafikkortet inden længe, som skulle løse problemer der er fundet.

Dette er gode nyheder for brugere af Intels Arc grafikkort. Der er dog ikke blevet meddelt hvilke problemer der er fundet, og hvor lang tid det vil tage for Intel at fikse dem.

Arc grafikkort fik stort boost i december

Opdateringen på grafikkortet i december, gav en opgradering i grafikkortets ydeevne, der er svarende til 130%, så du får bedre billeder på din skærm.

I spillet CS:GO så man med Arc grafikkortet i 1080p opløsning en stigning i fps’en fra 177 fps til 318 fps, hvilket er et bemærkelsesværdigt stort spring.

Dette har fået folk til at tro, at opdateringen, der kommer for at løse de nye problemer med grafikkortet, kan give grafikkortet en endnu bedre ydeevne.

Efter sigende skulle Intel også arbejde på en anden generation af grafikkort kaldet Battlemage.

Med de store fremskridt der er blevet lavet på Arc grafikkortene, er der en forhåbning om at Battlemage for alvor vil kunne blande sig i kampen med grafikkort fra Nvidia og AMD.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg