Netflix lancerer mobilspil med kattekillinger!

Netflix lancerer mobilspil med kattekillinger!
Billede fra Netflix
19. april 2022 kl 11.51
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Hvis du kan lide kattekillinger, kan du godt begynde at glæde dig. Netflix præsenterer nemlig snart et spillet Exploding Kittens, som også bliver til en tv-serie næste år.

Netflix er godt i gang med at udvikle spil til smartphones. Siden november sidste år har streaminggiganten både købt og etableret samarbejdet med flere store spiludviklere.

Det bærer frugt. For den populære streamingtjeneste har netop annonceret, at de præsenterer et spritnyt mobilspil til maj. 

Exploding Kittens er navnet på det nye mobilspil, der er en levendegørelse af det populære kortspil med samme titel. 

Senere bliver mobilspillet også til en original Netflix-serie med stjerner som Tom Ellis, Abraham Lim, Lucy Liu og Ally Maki på rollelisten.

— Læs også: Netflix køber endnu en spiludvikler

Vækker populært spil til live

Exploding Kittens er kendt for at være et supersjovt og populært kortspil, der nok bedst kan beskrives som en kombination af Uno og Sorteper.

Det gælder ganske enkelt om at undgå at trække en eksploderende kat. Det er også, hvad vi kan forvente i Netflixs nye version, som er nøje udvalgt:

"Vi kan ikke komme i tanke om et bedre spil end Exploding Kittens, når det gælder om at bygge et helt univers op. Det er af de mest opfindsomme, ikoniske og originale spil i dette århundrede," skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det fede nye mobilspil med katte lander altså til maj, mens tv-serien forventes at blive klar i løbet af 2023.

— Læs også: Generation Z er VILDE med det sociale medie BeReal!


E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg