Nvidia: Nyt "Neural Network" Kan minimere PC krav til spil!

Nvidia: Nyt "Neural Network" Kan minimere PC krav til spil!
Billede: Eksempel på Neural Network komprimering, rettigheder forbeholdt Nvidia.
15. maj 2023 kl 12.28
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Nvidia har lige løftet sløret for deres nye metode til at minimere lagerplads når det gælder grafik i spil, og de kalder det et "Neural Network texture compression system".

Dette system kan bevare høje opløsninger på billederne i dine spil, men kan gøre det i en langt mindre krævende filstørrelse, så du ikke skal bruge mange hundrede gigabyte til at installere moderne spil.

Kan blive banebrydende for spil- og komponent-udviklere

Dette nye smarte Neural Network bruger en type AI-trænet program som kan genkende mønstre, og komprimere dem i langt højere grad end hvad hidtil har været muligt.

Resultatet ved et par test har vist sig at kunne skabe 4x mindre filstørrelser, uden at miste opløsning i højkvalitets billeder.

Denne metode håber Nvidia på også at kunne integrere direkte i deres grafikkort, så fremtidige spil vil kunne kræve mindre af din computers komponenter for at køre flydende.

Dette kan være en hjælp til et efterhånden voksende problem, da moderne spil kræver mere og mere af din PC.

Vi har nået et punkt i gaming hvor grafikken er ufattelig god, men egentlig kun begrænses af de komponenter der udvikles.

Denne form for komprimeringsmetode vil betyde at de kan skrue endnu mere op for grafikken, uden at skulle udvikle 4x så kraftige komponenter.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg