Nyt Apple Watch kan måle din kropstemperatur!

Nyt Apple Watch kan måle din kropstemperatur!
Billede fra Pixabay
4. juli 2022 kl 14.46
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Du behøver måske ikke længere et termometer for at undersøge, om du har feber.

I stedet kan du vælge at købe det kommende Apple Watch 8, som ifølge rygterne gør det muligt at holde styr på din kropstemperatur.

Ifølge den troværdige Apple-analytiker Mark Gurman vil uret give en melding, hvis temperaturen stiger en del over de normale 37 grader.

Gurman siger, at teknologien allerede er klar den til den kommende Apple Watch 8-generation, men at den fortsat mangler endelig godkendelse.

— Læs også: De 7 Største Nyheder fra Apple WWDC 2022

Termometer på håndleddet

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo bakker op om Mark Gurmans antagelse, og han vurderer desuden, at uret med indbygget termometer allerede bliver lanceret til efteråret.

Mark Gurman har tidligere spået, at det kommende Apple Watch endda bliver i stand til at holde øje med eventuel graviditet, fordi en forandret eller svingende kropstemperatur kan være en indikator på det.

- Læs også: Guide: Alt om Smartwatch

Forbedret skærm og ekstremsports-ur

Apple-analytikerne Kuo og Gurman forventer desuden, at det kommende Apple Watch 8 får en forbedret skærm samt en bedre batteritid.

Mark Gurman spår, at processoren på det kommende smartwatch angiveligt bliver identisk med de foregående generationer.

Selvsamme Gurman har tidligere meldt ud, at Apple også er på vej med specialudgave af uret, der henvender sig specifikt til ekstremsport.

På nuværende tidspunkt er Apple Watch især populært som træningsur, og samtidigt er det vandafvisende ned til 50 meters dybde.

Den kommende specialversion til ekstremsport bliver dog angiveligt designet til at holde endnu bedre, så man for eksempel også kan bruge vandscooter uden at være bekymret for, om uret går i stykker undervejs.

— Læs også: Apple intensiverer arbejdet med foldbar skærm!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg