Tesla afslører ny trailer med solpaneler og Starlink!

Tesla afslører ny trailer med solpaneler og Starlink!
Billede af Tesla-trailer via Twitter
7. juli 2022 kl 10.53
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

I forbindelse med den store IdeenExpo-bilmesse i Hannover har Tesla lige præsenteret en specialdesignet trailer med solpaneler, der kan forsyne elbilen med grøn strøm på farten.

Desuden har traileren også en indbygget Starlink-modtager, så man kan få hurtigt internet fra satellitterne ude i rummet.

— Læs også: Nu investerer Porsche enormt i hurtige elbiler!

Nye opladningsmetoder

De fleste elbilejere vælger nok at få en ladeboks derhjemme. Men i takt med at elbiler bliver mere populære, er der behov for, at bilbranchen udvikler teknologien med stærkere batterier og nye opladningsmuligheder.

Derfor dukker der hele tiden nye og innovative løsninger frem, som gør det muligt at køre endnu længere og oplade sin bil, hvis man eventuelt befinder sig langt fra en ladestander.

Det er tilsyneladende også tanken bag Teslas nye trailer, som altså både sikrer opladning og internet - selv hvis man er langt ude på landet.

— Læs også: Smart fleksibel solcelle er måske fremtidens batteri!

Teslas solpanel-trailer

Det fremgår ikke, hvor meget strøm Teslas nye trailer er i stand til at producere.

Rygterne siger dog, at alle solpanelerne er 300W, som tilsammen giver en optimal effekt på 2,7 kW.

Hvis man skal tro på den vurdering, vil solpanelerne gøre elbilen i stand til at køre omkring 80 kilometer ekstra om dagen.

Teslas trailer indeholder samtidigt en satellit-modtager fra Starlink, så man kan få hurtigt internet fra rummet - uanset hvor man befinder sig.

Det vides dog endnu ikke, om Tesla ønsker at masseproducere traileren, eller om påhængskøretøjet blot er tænkt som en gimmick, der skal tiltrække opmærksomhed.

— Læs også: Musk afslører nye detaljer om Teslas kommende robottaxa!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg