Xbox lancerer måske BILLIGERE familie-Game Pass!

Xbox lancerer måske BILLIGERE familie-Game Pass!
Billede fra Pixabay
1. april 2022 kl 11.44
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Microsoft er på vej med et familievenligt Xbox Game Pass, der er nemmere og billigere. Samtidigt skal det tage kampen op med Sonys nye version af Playstation Plus.

Ifølge flere amerikanske medier er Microsoft på vej med en ny familieløsning, der gør det både nemmere og billigere at bruge sit Xbox Game Pass.

Løsningen gør det nemlig muligt for op til fem familiemedlemmer at benytte abonnementet og spille samtidigt.

Den eneste restriktion på familie-modellen til Xbox Game Pass bliver tilsyneladende, at man skal bo i det samme land. 

Så udeboende børn kan for eksempel også komme med på forældrenes abonnement, selvom de ikke bor under samme tag. Alle fem får fuld adgang til spilkataloget på Xbox Game Pass.

— Læs også: Sony præsenterer et helt nyt Playstation Plus

Det bliver billigere

Det nye familie-løsning til Xbox bliver angiveligt også en del billigere, end hvis man skulle købe fem separate abonnementer.

Der er endnu ingen officielle udmeldinger fra Microsoft om, hvordan og hvornår det nye familievenlige Xbox Game Pass bliver præsenteret.

De fleste amerikanske medier forventer dog, at det bliver i løbet af i år.

Mange kilder vurderer også, at Microsofts nye tiltag sker for at øge konkurrencen med Sonys nye Playstation Plus-tjeneste, som blev præsenteret i denne uge.

Xbox Game Pass har i forvejen omkring 25 millioner abonnementer og med købet af spiludviklergiganten Activision Blizzard, der står bag en række populære udgivelser, er der lagt op til endnu mere konkurrence med Playstation Plus.


E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg