avXperten

OTG USB 3.0 Nøgle 32 GB Nitro (micro USB/USB) - Strontium

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Smart OTG USB nøgle med både Micro USB og USB-A stik. Kompakt USB nøgle med dobbeltstik, så den kan bruges i både computere og mobiltelefoner.

Strontium Nitro USB 3.0 flash drev med 32 GB hukommelse og op til 130Mbps overførselshastighed.

USB 3.0 tilslutningen giver mulighed for høje overførselshastigheder. Denne kompakte men kraftfulde USB nøgle fra Strontiums Nitro serie har en læsehastighed på 100Mbps og skrivehastighed på 400Mbps.

Denne OTG USB nøgle fra Strontium har 1x USB-A 3.0 (Han) High Performance og 1x Micro-B USB 2.0 tilslutninger. USB 3.0 er bagud kompatibel med tidligere standarder.

OTG står for On-The-Go. Det er en funktion, der gør det nemt at bruge USB sammen med elektroniske enheder, der ikke naturligt understøtter USB, som fx Smartphones, tablets eller andre enheder, der bruger Micro USB tilslutning og som understøtter OTG.

Med sin kompakte størrelse og effektive performance er denne USB nøgle perfekt til smartphones og tablets, GPS, HD-videokamera og mange andre enheder.

Strontium Nitro OTG USB 3.0 UB nøglen kan gemme og dele digitalt indhold som fx film, billeder og musik fra dine OTG understøttede enheder med fantastisk overførselshastighed ved hjælp af dets dobbelte Mikro-B og standard type A USB 3.0 stik. Det bruges til højhastigheds data lagring og overførsel mellem OTG kompatible enheder.

Med til USB nøgle følger en hætte og en kæde til at sætte på nøglen.

Specifikation:
- Lagerkapacitet: 32GB.
- Læsehastighed: 100 Mbps.
- Skrivehastighed: 60 Mbps.
- Tilslutning 1: USB 3.0 (type A) Han.
- Tilslutning 2: USB Micro-B 2.0 Han.
- Farve: Grå/Sort.
- Størrelse (L x B x D): 29,5 x 11,50 x 4,60mm.
- Vægt: 2 gram.
- Fil format: FAT32.

Varenummer: 14900

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg