Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Samsung tilbehør

Tilbehør til smartphones, Tilbehør til Tablets, HTC, Galaxy Tab. Her finder du mange forskellige covers for fuld beskyttelse af din Samsung Galaxy telefon.

Læs mere om Samsung tilbehør

Robuste og smarte covers

Dagens telefoner lever et hårdt liv. De er altid med på farten og bruges overalt. Det stiller store krav til holdbarheden, hvorfor telefonerne er konstrueret til hårdhændet brug. Det er dog ikke alle udfordringer, de kan modstå, hvorfor det er en god idé at give din Samsung telefon lidt ekstra beskyttelse.
Den mest oplagte måde at gøre dette på, er at montere et cover på din telefon. Dette vil øge sikkerheden mod slag, stød, ridser, støv og vand - alle ting, der er en telefons værste fjende.

I vores store udvalg kan du finde det cover, der passer til netop din model - og vælge den løsning, der vil virke bedst for dit under det daglige brug.
Vi fører covers, der passer til forskellige Galaxy-modeller og selvfølgelig også til Galaxy Tab.

Beskyttelses Folie og skærmbeskyttelse

Mange ønsker ikke at påsætte et fuldt dækkende cover på deres Samsung telefon. Hvis du også er typen, der hellere vil nyde telefonens stilrene design og glæde dig over at holde en smart og let telefon i hånden, kan du med fordel beskytte din skærm med beskyttelses film. Skærmen er det mest udsatte på en telefon - og det er typisk den, der får de værste skader i forbindelse med et uheld, hvor telefonen tabes eller stødes mod noget.
Den mest simple løsning er at montere en beskyttelsesfilm, der påklæbes direkte på skærmen. Det er en nem og billig løsning, men den er meget effektiv og giver lang tids beskyttelse mod ridser og slag. Bliver beskyttelsesfilmen med tiden lidt trist at se på, kan den nemt aftages - hvorefter en ny og frisk beskyttelsesfilm kan monteres.

Ønsker du en endnu mere effektiv beskyttelse af din skærm kan du med fordel købe en skærmbeskytter. Denne er lavet af panserglas - hærdet glas - og er meget stærk. Selv om glasset er meget tyndt, er det utrolig stærkt og kan klare selv meget voldsomme påvirkninger. Det er samtidig en meget elegant løsning, der næsten ikke kan ses, når det er monteret på telefonen. Du får den samme touch fornemmelse, som du har på en skærm uden beskyttelse - og panserglasset er selvfølgelig lavet til at modstå såvel ridser som fingeraftryk.

En skærmbeskytter kan selvfølgelig blive beskadiget, hvis du taber telefonen på et hårdt underlag. Her vil skærmbeskytteren dog tage slaget, så din skærm forbliver intakt. En ødelagt skærmbeskytter kan udskiftes til en meget rimelig pris, men det kan en ødelagt skærm ikke - her skal der en dyr reparation til - og du skal undvære telefonen, mens reparationen foretages.
Vores modeller er lavet med en buet kant, så den følger din telefons naturlige bløde former og ikke skæmmer det rene stilfulde design, der kendetegner Samsung Galaxy telefoner.

Oplader og USB kabel

Ingen har en telefon uden også at have en ordentlig oplader. Har du mistet din oplader - eller er den blevet beskadiget - kan du i vores udvalg finde en værdig afløser. At have en eller flere opladere er en forholdsvis billig investering, men er en stor behagelig i hverdagen. Mange gange har man brug for en hurtig opladning, der hvor man opholder sig, hvorfor du med fordel kan have en ekstra oplader i køkkenet, i arbejdsværelset og en ekstra på kontoret eller arbejdspladsen kan redde dig gennem en dag, hvor du måske ikke har fået ladet op i tide.
Hav også altid en ekstra oplader i kolonihavehuset eller i sommerhuset. Herved undgår du ærgrelser, hvis du skulle have efterladt opladeren hjemme.
Det er samtidig en god idé at medbringe en ekstra oplader, når kufferten skal pakkes til en længere ferie. Går din oplader i stykker - eller du måske mister den - er det ikke sikkert, at du på feriestedet kan finde netop den model, der passer til din Samsung telefon.
Til din Samsung Galaxy Tab er et USB kabel en nødvendighed. Dette bruges til at overføre data mellem din Samsung Tab og din computer. Kablet har samtidig den fordel, at du kan oplade din Tab, såfremt du er i nærheden af en computer med USB stik.
Ønsker du endnu større fleksibilitet kan et Galaxy Tab USB kabel kombineres med en af vores USB strømstik. Hermed kan du oplade din Samsung Galaxy Tab via et almindelig strømstik eller via cigarettænderen i en bil.
USB strømstik i forskellige udgaver finder du i vores sortiment oversigt.

Samsung Galaxy armbånd

Hos avXperten fører vi flere forskellige armbånd til mange forskellige Samsung Galaxy telefoner. Et armbånd vil vise sig at være et uundværligt tilbehør, når du vil have din telefon med dig under alle forhold. Armbåndet er den sikre måde at transportere din telefon på, mens du er fysisk aktiv. Det kan være i forbindelse med en gåtur, den daglige løbetur eller en frisk tur på cyklen.
Her kan telefonen sidde sikkert, mens du anvender telefonen til at finde den rigtige rute via en GPS funktion - eller opmåler den tilbagelagte rute via GPS trackeren.
Holderen i armbåndet beskytter din telefon mod skader - også under fysiske udfoldelser. På-spænding sker ved hjælp af et velcro bånd, der er både blødt og elastisk samtidig med at det er et kvalitetsprodukt med stor holdbarhed.
Holderen, der beskytter både bagside, front og kanter, er udformet, så du uden problemer kan tilslutte høretelefoner, mens telefonen sidder sikkert i holderen. Således er det let at besvare et opkald, ligesom det kan give dig mulighed for at høre den helt rigtige musik til netop den aktivitet, som du er i gang med.

Samsungs smartphones i deres Galaxy-serie har virkelig givet Apples iPhones kamp til stregen. Galaxy-serien er blevet meget populær, hvorfor vi fører en mængde tilbehør til netop disse modeller. I det store udvalg finder du mange forskellige covers for fuld beskyttelse af din telefon. Der er ikke noget værre end at undvære sin telefon, mens denne er til en nødvendig - og ofte dyr - reparation. Undgå dette med det rigtige beskyttelsescover. Vi er også leveringsdygtige i forskellige typer af skærmbeskyttelse, så du undgår de kedelige ridser, der kan ødelægge den gode skærmoplevelse, disse telefoner har. Nødvendigt tilbehør som opladere og kabler er også en naturlig del af udvalget.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007